Xennia, Poliamid Baskı Çözümleri ile Sektörün Hizmetinde

Xennia; spor, mayo ve kadın iç çamaşırı uygulamalarına yönelik yüksek kaliteli poliamid kumaş baskı için tasarladığı dijital tekstil mürekkebini sektörün hizmetine sundu

  05 Ağustos 2015 08:36 Çarşamba
Xennia, Poliamid Baskı Çözümleri ile Sektörün Hizmetinde

Endüstriyel inkjet teknolojisinde üretim Xennia yüksek hızlı üretim için Kyocera KJ4B yazıcı başlıklarına dayanan dijital tekstil baskı sistemleri için geliştirdiği dijital tekstil mürekkebini satışa sundu. Fonksiyonel tekstiller için geliştirilen Agate™, yüksek kaliteli poliamid kumaş baskısında kullanılabiliyor. Dijital tekstil mürekkepleri yazıcıların minimize malzeme, enerji ve su kullanımıyla yüksek renkli kumaşlar yaratarak müşterilere değer katmasını sağlayan Xennia, Agate™ ile beraber pamuk ve selülozik baskı için reaktif boya mürekkebi olan Xennia Amethyst™, polyester için süblimasyon mürekkebi Xennia Corundum™ ve açık alan tekstil baskı için UV tedavili mürekkep Xennia Moissanite™’den oluşan ürün portföyünü de yenilemiş oldu.

Yüksek Üretim Güvenirliği

Agate™’nin piyasaya sunulmasının ardından Xennia Baş Teknoloji Sorumlusu Dr. Olivier Morel: “Xennia Agate™, müşterilerin bir Xennia ürününden beklediği yüksek üretim güvenilirliğini korurken, kendilerine mükemmel renk titreşimi ve hız performansı sağlamak amacıyla özellikle tasarlanmış boya kimyası kullanan, poliamid tekstil dekorasyonu için dizayn edilmiş yüksek performanslı bir mürekkeptir. Güney Amerika’dan bir müşterimiz, kendi fabrikasında test etmesinin ardından, sonuçlar için bir önceki mürekkep tedarikçisine kıyasla ‘daha iyi’ yorumunda bulunarak Xennia mürekkebini tercih etmenin gerçek faydalarını sergilemiştir” dedi. Pazarlama Müdürü Dr. Tim Phillps ise “Selülozik piyasasından daha küçük olmalarına karşın, ipek ve poliamid piyasaları zorlu kalite gereksinimleri sebebiyle önemlidir ki bu da onları Xennia için ideal hale getirmektedir. Gelişmekte olan ürün çeşitlerimize Xennia Agate™’ı eklemek, yüksek kaliteli dijital tekstil mürekkebi ürünleri arayışında olan daha çok müşteriye yardımcı olabilmemizi sağlayacaktır” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.