USTER® JOSSI METAL SHIELD İle Yatırımlarınız Güvencede

USTER® JOSSI METAL SHIELD pamuk içinde kalan metal parçalarını tespit ederek, işletmelere önemli avantajlar sağlıyor

  28 Mayıs 2015 09:24 Perşembe
USTER® JOSSI METAL SHIELD İle Yatırımlarınız Güvencede

İplik piyasasında her geçen gün artan rekabet koşulları, iplik işletmelerinin gerçekleştirdiği hata analizleri, dayandırıldığı kalın-ince noktaların ötesinde yabancı madde, numara varyasyonu, hata sıklığı, tüylülük gibi kritik parametrelerin önemini her geçen gün daha da arttırıyor. Özellikle elyaf hammaddelerinin arasında kalan metal parçalarının üretim sürecinde makinelere önemli hasarlar verip üretimde aksamalar yaşanmasına neden olabiliyor. Elyaftan kumaşa kadar kalite kontrol süreçlerinin küresel markası USTER, geliştirdiği USTER® JOSSI METAL SHIELD ile hammaddelerin arasında kalan metal parçalarının tespit edilerek çıkarılmasını sağlıyor.

Üretim prosesine zarar veren metal parçaları, elyaf hammaddesinin içine birçok şekilde girebiliyor. Geleneksel saptayıcılardan daha düşük maliyetlerle daha çok pamuk tarayabilen USTER® JOSSI METAL SHIELD’de bulunan endüktif sensörleri sayesinde  metal parçasının boyutunu ve kütlesini de ölçebiliyor. Bu sayede boru makasının açılma süresini 0,2 ila 3 saniye aralığına ayarlayarak, maksimum güvenliği sağlıyor. Bu sayede işletmelerin bakım maliyetlerinin minimuma indirilmesini sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.