Tekstil Testlerine Yeni Bir Soluk: GyroWash

Tekstil test malzemeleri ve teknolojilerinin önde gelen üreticilerinden James Heal, geliştirdiği GyroWash ile laboratuvar teknolojisine yeni bir yaklaşım getirdi.

  07 Temmuz 2014 09:51 Pazartesi
Tekstil Testlerine Yeni Bir Soluk: GyroWash

Dünyanın önde gelen tekstil test malzemeleri ve teknolojilerinin üreticilerinden James Heal, yeni GyroWash teknolojisi ile tekstil laboratuvarlarına yeni bir bakış açısı kazandırdı. Tekstil ve deri örneklerinin yıkama, kuru temizleme ve klorlu suya karşı renk haslığını belirlemek için kullanılan GyroWash, hem Avrupa (ISO) hem de Amerika (AATCC) standartlarına uygun test işlemleri yapabiliyor.

 

500ml (ISO) ve 1200ml (AATCC) ölçülerinde paslanmaz çelikten iki test kabı bulunan GyroWash’te, geliştirilen mekanizma sayesinde, test kapları kolaylıkla yerleştirilebiliyor. Bu sayede kapların doldurulmasını ve boşaltılmasını oldukça kolaylaştıran GyroWash’te ayrıca deterjan, kuru temizleme çözücüleri ve klora karşı dayanıklı evrensel mühür bulunuyor. GyroWash serisini öne çıkaran en önemli özelliklerden birisi de makinenin üst yüzeyindeki özel ve uygun test kabı hazırlık alanının bulunması. Bu sayede kaplar kullanılmadığı zaman, özel olarak dizayn edilen drenaj rafına koyulabiliyor.

Kullanıcı Dostu

Daha kolay kontrol edilebilen çok fonksiyonlu UniController™ ile donatılan GyroWash, kullanıcının zaman ve sıcaklık parametre işlemlerini kolay bir şekilde programlamasını sağlıyor. Santigrat veya fahrenhayt birimlerine ayarlanabilen sıcaklık ölçümü, geri sayım zamanlayıcısı, dönüşlü hız göstergesi ve belirlenen sıcaklığa ulaştığında makineyi başlatacak otomatik başlatma özelliğini barındıran GyroWash, her türlü aşınmaya karşı dayanıklı olarak tasarlanmıştır.

İki farklı modeli bulunan GyroWash, 1315/8 modelinde sekiz büyük veya küçük test kabı bulunurken, 1315/20 modelinde ise yirmi büyük veya küçük kap yerleştirilebilir. Bu kaplar ayrıca kullanıcının farklı boyutları birleştirmesine izin verecek şekilde esnektir.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.