Tekstil Sektöründe Önemli İşbirliği

Tekstil sektörüne yönelik çözümler sunan Dienes ve Rauschert güçlerini birleştirdi

  07 Temmuz 2015 08:21 Salı
Tekstil Sektöründe Önemli İşbirliği

Tekstil sektörüne yönelik çözümler üreten Dienes Apparatebau GmbH ve Rauschert GmbH, güçlerini birleştirdi. Kurdukları stratejik ortaklık ile firmaların isteklerini karşılayabilen özel makineler üretecek ve sürdürülebilir enerji çözümleri üzerine yoğunlaşacak olan Dienes ve Rauschert, tekstil sektörünün ihtiyacı olan çözümleri müşterilerine sunacak. Kurulan bu stratejik ortaklık ile Rauschert, Dienes’in servis ve satış imkanlarından faydalanabilecek.

Rauschert

Seramik ve plastik materyallerden ürettiği özel makinelerle sektörde tanınan Rauschert, enerji verimliliği konusunda yaptığı çalışmalarla öne çıkıyor. Son dönemde dünyanın önde gelen tekstil firmaları ile birlikte geliştirildiği enerji yönetim sistemleri ile tekstil sektöründe öncü olan Rauschert, dünya çapında 12'den fazla modern üretim tesisinin işletme ve satış organizasyonları yürütüyor.

Dienes

Teknik tekstil ve nonwovenlar için geliştirdiği çözümler ile sektöre hizmet veren Dienes, kesme bıçağı ile dikkatleri üstüne topladı. Özellikle sentetik kumaşlar ve teknik tekstiller için geliştirdiği kesme bıçağı 750 dereceye kadar ısıtılabiliyor ve dakikada 70 metre hıza kadar çıkabiliyor. Ayrıca tekstil sektörü için geliştirdiği Multimode modüler sistemlerle de adından söz ettiren Dienes, sentetik iplikler üzerine çalışmalar da yürütüyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.