Roland DG Ailesi'ne Yeni Ürün

Roland DG, UV-LED flatbet inkjet yazıcılarının VersaUV serisine LEF-300’ün katıldığını açıkladı

  08 Şubat 2016 08:15 Pazartesi
Roland DG Ailesi'ne Yeni Ürün
Dünyanın önde gelen geniş formatlı inkjet baskı ve bas-kes makineleri üreticisi Roland DG, UV-LED flatbet inkjet yazıcılarının VersaUV ailesine daha büyük baskı yapabilen LEF-300’ü kattı.  Baskı profesyonellerine yönelik birçok sıradan materyali kişiye özel hale getiren VersaUV LEF-12 ve LEF-20 yazıcılarından sonra LEF-300’le kullanıcılar daha kazançlı olabilecek. Roland DG Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkanı Jerry Davies konuyla ilgili; “Kişiselleştirilmiş ürünler tüm dünyada yükselen bir trend. Buna uygun olarak, LEF-300 materyallerin kişiselleştirilmesini kolaylaştıracak özellikleriyle seri üretim alanına da giriş yapmış oldu.” dedi.

LEF-300’ün Özellikleri Heyecan Verici


LEF-300’ün üretimi artıran heyecan verici özelliklerinden biri, önceki modele göre % 50 daha büyük, 770 mm genişliğe ve 330 mm uzunluğa sahip genişletilmiş baskı yapabilmesi. Ayrıca 100 mm’ye kadar yüksekliğe ve 8 kilograma kadar ağırlığa sahip materyallere baskı yapabilmekte. Dört baskı kafalı ve ikili LED UV lambaları iki yöne baskı yapılmasını sağlamakta. Aynı zamanda, beyaz ve transparan renklerinin mürekkep püskürtücü sayısı sayesinde, daha hızlı baskı yaparken daha yoğun, opak ve dokulu etki yaratabiliyor. LEF-300’ün Roland VersaWorks Dual RIP adlı yazılımı ise, baskı sürecini basitleştiriyor.



YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.