Rimtex Yeni İnovatif Ürünlerini ITMA’da Tanıttı

Şerit Taşıma Sistemini ITMA Milano’da tanıtan Rimtex’in standı büyük ilgi gördü

  22 Aralık 2015 08:03 Salı
Rimtex Yeni İnovatif Ürünlerini ITMA’da Tanıttı

Hindistan’da kurulan Rimtex, dünyanın en büyük tekstil etkinliği olarak gösterilen Milano’da düzenlenen ITMA 2015’te ziyaretçilerin ilgisine son çözümlerini sundu. İplik paketleri için özelleştirilmiş seçeneklerini de tanıttığı fuarda yoğun ilgi gören Rimtex, kendi markası ve yan markası olan X-axis ile iki ayrı stantta ürünlerini sergiledi.

Rimtex Şerit Taşıma Sistemleri

Tüm dünyadaki tüketicilerin daha kaliteli ürünler talep ettiği günümüzde, Eğirme bilezikleri üretimi alanında 50 yılı aşkın tecrübesi ile Rimtex, tasarımcıların, butiklerin ve büyük markaların ihtiyaç duyduğu üstün kaliteli iplikler üretmek için ihtiyaç duyduğu ekipmaları üretiyor. Kaliteli kumaşlar elde etmek için geliştirdiği şerit taşıma sistemi ile sektörün artan ihtiyaçlarına cevap veren Rimtex, gelişen iplik makinelerine tam olarak uyum sağlıyor. Geliştirdiği şerit taşıma sistemi ile komple çözümler sunan Rimtex, değişen üretim koşullarına uyum sağlayarak, iplikhanelerin ihtiyaç duyduğu optimize eğirme prosesi için önemli avantajlar sağlıyor.

Fuarda UCC modeli yardımcı kombinasyon kaplarını da ziyaretçilerin ilgisine sunan Rimtex’in eğirme kapları da büyük ilgi topladı. Bu model ile üretim prosesine çok yönlü esneklik kazandıran Rimtex, fuarda tanıttığı tekstil sektörü için özel olarak dizayn edilen Kalpar Kastor tekerlekleri ile maksimum taşıma kapasitesine ulaşabiliyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.