Reggiani Pigment Baskıda Yeni Çözümler Sunuyor

Reggiani, ReNOIR pigment dijital baskı teknolojisini tanıttı

  23 Şubat 2015 09:29 Pazartesi
Reggiani Pigment Baskıda Yeni Çözümler Sunuyor

Dijital tekstil baskısının önemli markası Reggiani Macchine, Las Vegas’ta gerçekleştirilen baskı teknolojileri fuarı SGIA EXPO’da son ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.  Etkinlikte Reggiani tarafından geliştirilen yeni ReNOIR pigment dijital baskı teknolojisi ziyaretçilere tanıtıldı. ReNOIR tekstil sektörünün talep ettiği, yüksek kalite ve verimli pigment baskı ihtiyacına net yanıt veriyor.  Kullanıcı dostu makine yönetimi ile uzun süreli ve yüksek hızla baskı elde edilen ReNOIR ile tekstil uygulaması için geliştirilen Pigment-ONE uygulaması, SGIA fuarı boyunca yüksek kalitesi ve performansı ile ziyaretçilerin dikkatini üzerine çekti.

Buharlama ve Yıkama Gerektirmeyen Üretim Prosesi

Prosesin her aşamasında olumlu çözümler bulmaya odaklanan Reggiani, fiksasyon ve finisaj aşamaları da dahil olmak üzere bütün baskı sürecinin bütün aşamalarında çalışmalar yürütüyor. Bu çalışmalar sonucunda buharlama ve yıkamaya gereksinim duymayan daha basit bir proses geliştiren Reggiani, bu teknoloji ile proses adımlarını azaltırken su, enerji, gerekli alan ve yayılan kirliliğin azaltılması gibi konularda önemli tasarruf sağlıyor. Yeni geliştirilen pigment teknolojisi sayesinde zaman ve maliyetten önemli tasarruflar sağlanırken, baskı kalitesi düşmüyor.

Outdoor Uygulamaları İçin En Doğru Çözüm

Müşterilerin olası ihtiyaçlarına göre uyarlanabilen bir terbiye sürecine sahip olan pigment çözümü, hem ev mobilyaları ve outdoor tekstilleri gibi sertlik isteyen yüzeylerde hem de moda gibi yumuşak dokunuşlara da yanıt verecek esnekliği ile dikkat çeken ReNOIR teknolojisi ile her türde kumaşın basılabiliyor. Geliştirilen yeni teknoloji bağımsız laboratuvarlarda yapılan testlere göre 5/5 aralığında sürtünme haslığı teyit edildi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.