Premium Textile Components, Yeni Çözümlerini Tanıttı

Premium Textile Components (PTC) Grup bünyesinde yer alan Bräcker, Graf, Novibra ve Suessen, ShanghaiTex 2015’te yeni modellerini tanıttı.

  30 Eylül 2015 09:36 Çarşamba
Premium Textile Components, Yeni Çözümlerini Tanıttı

Premium Textile Components (PTC) Grup bünyesinde yer alan Suessen, Graf, Bräcker ve Novibra son yeniliklerini ziyaretçilerle paylaştı. 15-18 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen fuarda PTC Grup, sektör için geliştirdiği ürünler ile katılımcı vi ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Bräcker

Bräcker, iki eğirme bileziği redOrbit ve Opal®’i tanıttı. redOrbit ve Opal® bilezikleri, iplikhanelerin her zamankinde daha hızlı değişen piyasalara uyum sağlamaya çalışırken son derece zorlu maliyet kontrolü yapmak zorunda oldukları hızlı gelişen günümüz eğirme sanayindeki taleplere karşılayabiliyor.

Graf

Tarak garnitürleri ve tarak malzemeleri alanında kalite standartlarını her zaman olduğu gibi Graf belirledi. İleri teknoloji tarak büyüteci, kendini kanıtlamış olan Graf tarak garnitürlerinin hassasiyetinin görsel olarak izlenebilmesine olanak tanıyor.

Novibra

İğ teknolojisinde lider iğ üreticisi olan Novibra, geniş bir yelpazeye sahip iğlerini tanıttı. Fuar boyunca yüksek hızlı ve iğ ve modern yakalama kafası Crocodoff dikkat çekti. Tekstil parçalarında kalite talebinin her zamankinden daha hızlı bir şekilde artması sebebiyle, en yüksek kaliteli iğleri sunan Novibra ürünlerinin Çin’deki pazar payı her geçen gün artıyor

Suessen

PTC Grup’un diğer markası Suessen, kısa ştapelli elyaf için yeni kompakt eğirme sistemi EliTe® Advanced ve büküm tezgahları için Top Weighting Arm HP-GX 4010plus’ı tanıttı. Ziyaretçiler, yeni sistemin sağladığı artan iplik üretimi, daha düşük kopma oranı ve geliştirilmiş iplik kalite parametrelerinin yanı sıra enerji, tüketim malları ve bakımda sağlanacak olası tasarrufa büyük ilgi gösterdiler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.