Pimms Mimaki Baskı Çözümleriyle İlgi Gördü

Pimms Group ve Mimaki; reklam, endüstriyel ve tekstil pazarlarına yönelik baskı makineleriyle yer aldığı FESPA Eurasia Fuarı’nda yoğun ilgiyle karşılaştı.

  20 Aralık 2016 10:05 Salı
Pimms Mimaki Baskı Çözümleriyle İlgi Gördü

Pimms Group ve Mimaki Eurasia’nın bu yıl birlikte katılım gösterdiği FESPA Eurasia Fuarı 8-11 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleştirildi. PİMMS Group tekstil bayileri AIT, Digimania, PSC Tekstil ve Karya Tekstil’in de kendi stantlarıyla yer aldığı fuarda, Mimaki en son teknolojileriyle yine ilgi topladı.

Pimms Group-Mimaki standı, geniş ürün yelpazesi ve uygulama çeşitliliğine odaklanan bir tema çerçevesinde ziyaretçilerini ağırladı. Süblimasyon transfer baskı, UV LED baskı, bas kes ve plotter kesim makinelerinin fuar boyunca çalışır halde sergilendiği standta, ziyaretçiler hem numune baskılarını yakından görme hem de fuar kampanyalarından yararlanabilme imkanına sahip oldular.

Transfer Baskıda Büyük Değişim Kampanyası

Tekstil baskı makineleri arasında fuarda ses getiren ürünlerden biri olan TS300P-1800 transfer baskı makinesi, uygulanan kampanya ile tekstil üreticilerinin dikkatini çekti. Kampanya; firmaların halihazırda kullanmakta oldukları ve eskiyen transfer baskı makinelerini daha cazip koşullarda Mimaki transfer makinesi ile yenilemeyi amaçlıyor. Bu kapsamda, son kullanıcının mevcut makinesi, hangi marka olursa olsun değerinde alınıyor ve yerine Mimaki TS300P-1800 makinesi veriliyor. Üstelik bu kampanya kafalar dahil 2 yıl tam garantiyi de kapsıyor.

Mimaki’den Blanketli Direkt Tekstil Baskı Makinesi

Fuarda ilk defa tanıtımı yapılan blanketli Tx300P-1800B direkt tekstil baskı makinesi ise çok farklı çeşitlilikteki doğal ve suni tekstil malzemeler üzerine doğrudan baskı yapmak için geliştirildi. Özellikle esnek ve ince malzemeler için çok iyi sonuçlar elde edilmesini sağlayan makine; moda, hazır giyim ve ev tekstil ürünleri için önemli avantajlar sağlıyor.

Pimms Group Genel Müdürü Selçuk Aygüler, fuarla ilgili değerlendirmesinde, “Bu yıl hem tekstil hem de reklam sektörlerine yönelik olarak gruplandırdığımız ürünleri iki ayrı stantta tanıtıyoruz. Reklam, endüstriyel ve tekstil sektörlerine yönelik ürünlerimizle, tüm sektör mensuplarına farklılık yaratabilecekleri üretimlerimizi ve uygulama çeşitliliğimizi tanıtıyoruz. Aynı zamanda yeni yatırım yapmak veya işlerini geliştirmek isteyen ziyaretçilerimize sürpriz kampanyalarımızla önemli avantajlar sağlıyoruz.” dedi.

2017 yılına ilişkin beklentilerinin olumlu olduğunu açıklayan Aygüler, 2016 yılındaki ekonomik ve siyasal duruma rağmen sektörün büyümeye ve gelişmeye devam ettiğini dile getirdi. Aygüler, “Bu yıl, her ne olursa olsun içinde bulunduğumuz sıkıntılı dönemlerden büyüyerek çıkabileceğimizi gördük. Mimaki’nin lider teknolojisi ve düşük maliyetli üretim sayesinde sunduğu yüksek kar potansiyeli ile kullanıcılarımız işlerini geliştirmeye ve karlılıklarını maksimize etmeye devam ettiler. 2016’nın bu son etkinliğinde de kullanıcılarımıza ve potansiyel müşterilerimize Mimaki’nin kendilerine sunabileceği bu yeni fırsatları aktardık. 2017’nin çok daha verimli geçeceğine inanıyorum.” sözlerine yer verdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.