Petit SA’dan Yaratıcı Çözümler

Fransa merkezli tekstil makinaları yedek parça tedarikçisi Petit SA tekstil üreticilerine özel çözümler sunuyor. Grup, bünyesinde bulunan iki marka ile başarılı çalışmalar yürütüyor.

  19 Mart 2013 22:38 Salı
Petit SA’dan Yaratıcı Çözümler

Petit Sa Grup, bünyesinde yer alan Petit & Cie ile aksesuar, iplik kılavuzu ve ambalaj sanayine yönelik teknolojiler geliştiriyor. Grup, diğer markası Petit Spare Parts ile de kaplama, büküm ve tekstüre alanında yedek parça üretimi yapıyor. 1946 yılından bu yana tekstil ve ambalaj sanayine yönelik üretimler yapan firma, modern ve organize üretim tesisi ile müşterilerine pratik çözümler sunuyor. Piyasa taleplerine yönelik üretimler gerçekleştiren firma, müşterilerden gelen talepleri değerlendirerek kaliteli ve yerinde üretim politikası ile faaliyet gösteriyor.

Firmanın üretim gamında delici iğ, tekstil makineleri için yedek parça üretimi, tekstil sektörüne yönelik ambalaj malzemeleri, tekstil makineleri için orijinal ekipman parçaları üretimi, müşterilerin talepleri doğrultusunda özel parça üretimleri bulunuyor. Petit & Cie ayrıca satış sonrası hizmet konusunda da garantili projeler geliştiriyor.

Fark Yaratan Beceriler

Know-how bilgisi ile endüstrinin tüm alanlarında başarılı çalışmalar yürüten firma, özellikle iplik kılavuzu, makine yedek parçaları, özel üretim parçalar ve miller konusunda öne çıkıyor. Grup ilk kurulduğu yıllarda porselen ve sert krom kaplamalı çelikten iplik kılavuzları yaparken, son dönemlerde alüminyum oksit ve titanyum oksitten yapılan kılavuzları ile biliniyor. Firma ayrıca özel istekler için, orta veya seri üretim yapabiliyor. Kullanılan hammaddeler ise zirkon, alüminyum, tungsten olarak belirtiliyor. Tekstil yedek parça üretiminin yanında ambalajlama da firmanın faaliyetlerinin büyük bir bölümünü temsil ediyor. 3.000 metrekare büyüklüğünde depolama alanı bulunan grup, kurulduğu yıldan bu yana bölgenin en önemli tedarikçilerinden birisi olarak biliniyor.

Petit Spare Parts adıyla sektörde yer alan firmanın yedek parça tedarik bölümü, ARCT, ACBF, ICBT ve RITM marka makinaların ince liflere yönelik orijinal makine yedek parçaları üretim hakkını elinde bulunduruyor. Firma, toplamda 6.000'den fazla yedek parça üretimi ile öne çıkıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.