Perakende Sektörüne Üç Boyutlu Çözüm

Dünyanın önemli yazılım şirketlerinden olan Dassault Systems, perakende sektörü için hazırladığı yeni endüstri çözümü My Retail Theatre’ı pazara sundu

  16 Ocak 2016 08:00 Cumartesi
Perakende Sektörüne Üç Boyutlu Çözüm

Dassault Systèmes'in "My Retail Theatre" endüstri çözüm deneyimi, tüketim malları sektöründe çalışan şirketlere; interaktif ve yüksek kaliteli 3D görselleştirme yetenekleri kazandıracak. 3DEXPERIENCE platformunu baz alan “My Retail Theatre” ile perakendeciler bir yandan tüketici için seçenekleri artırırken diğer yandan büyük stok ihtiyacını azaltabiliyor.

Tüketici İnteraktif Olarak Alışverişini Kişiselleştirebiliyor

3DEXPERIENCE platformunun 3D foto sistemi sayesinde tüketiciler; tabletler, akıllı telefonlar gibi görüntüleme cihazlarını kullanarak, bir mağazada ya da web üzerinde ürün seçimi ve yapılandırması sağlıyor. Böylece ayakkabılar, takılar, saatler, deri ürünler ve diğer tüketim malları, tüketiciler tarafından interaktif olarak keşfedilip, kişiselleşiyor. Ürün bileşenleri mevcut envantere göre görüntüleniyor ve teslimat gerçekçi teslim süreleri esas alınarak yapılabiliyor. Tam olarak yapılandırıldıktan sonra tüketiciler, ödeme yaparak alışverişi tamamlayabilir ve sipariş ettikleri ürünlerini sosyal medyada paylaşabiliyor.

Susan Olivier: Geleneksel Mağazalar Geride Kaldı

Dassault Systèmes Tüketici Ürünleri ve Perakende Endüstrisi Başkan Yardımcısı Susan Olivier, My Retail Theatre endüstri çözüm deneyiminin, dijital görüntüleme kitapları, interaktif mağaza konseptleri gibi çok çeşitli kanallar aracılığıyla kişiselleştirilmiş satın alma deneyimini anlattı. Tüketici ortamı için gerekli dijital sürekliliği sağladıklarını belirten Olivier, My Retail Theatre’ın geleneksel mağazaları geride bırakarak yeni yöntemlere ilham verdiğini söyledi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.