Murateks, Baskı Yenilikleri İle ITMA Asia’da

1970 yılından bu yana tekstil makineleri sektöründe hizmet veren Murateks Tekstil, yenilikçi ürün gamını müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor.

  26 Eylül 2016 09:00 Pazartesi
Murateks, Baskı Yenilikleri İle ITMA Asia’da

21-25 Ekim 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek, ITMA Asia+CITME Fuarı’na katılacak olan Murateks Tekstil, baskı teknolojilerine getirdiği yenilikleri fuarda sergileyecek. Değişen parçalarla aynı anda farklı baskı tekniklerini mümkün hale getiren, yenilikçi baskı makinelerini ITMA Asia’da tanıtacak olan Murateks Tekstil, ürün gamını müşteri ihtiyaçları doğrultusunda güncelliyor.

Uzun yıllardan bu yana sektörde var olduklarını ve müşteri taleplerini ürünlere yansıttıklarını kaydeden Murateks Tekstil Genel Müdürü Murat Çetin, ITMA Asia+CITME Fuarı’nda sergileyecekleri ürün grupları hakkında ise şu bilgileri paylaştı; “Sergileyeceğimiz ürünlerin başında süblime baskı makinesi (sublimation calender ) ve film laminasyon (bonding)makinesi geliyor. Her iki baskı tekniği de aynı makine üzerinde yapılabilmekte. Diğer ürünümüz ise gofraj baskı (embossing printing machine )ve varak baskı (hot foil printing machine )makinesi. Bu makine de yine yalnızca gerekli parçalar değiştirilerek her iki baskı tekniği kullanılabiliyor.”

Hedefte Asya Pazarı Var

Asya’nın yer verdikleri ürün gamı kapsamında hedef pazar konumunda olduğunu belirten Çetin, özellikle Endonezya, Tayland gibi bölge ülkelerinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu kaydetti. “Sergileyeceğimiz ürünlerle Asya’daki potansiyel müşterilere Avrupa kalitesi ve uygun fiyat politikası ile iyi bir pazar yaratabileceğimize inanıyoruz.” diyen Çetin, 2017 yılı için hedeflerinde 50 ve üzerinde makine satmak olduğunu dile getirdi. Satışların yüzde 90’ını yurt dışı pazarda gerçekleştirmeyi hedefleyen Murateks Tekstil, Latin Amerika pazarında yakaladığı başarıyı Asya pazarına da taşımak istiyor.

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.