Modiano, Savio ile KTM 2016’da

Alfredo Modiano Mümessillik, temsilciliğini yürüttüğü firmaların son yeniliklerini ve Savio’nun ITMA 2015’te lansmanını yaptığı Eco PulsarS ve Polar Multicone makinelerini çalışır vaziyette KTM 2016’da tanıtacak

  13 Ocak 2016 08:00 Çarşamba
Modiano, Savio ile KTM 2016’da

Türk tekstil sektörüne bünyesindeki güçlü markalar ile hizmet veren A. Modiano Mümessillik, Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı – KTM 2016’da dünyanın önde gelen tekstil makine üreticilerinden Savio, Rite, Simet, Autefa, Ommi, Scaglia, Roj, Prashant, MCS, Bianco, Tecnorama, Lafer, Loris Bellini ve RF Systems’in son teknolojik gelişmelerini tanıtacak.

A. Modiano tarafından temsil edilen Savio, iplik sektörüne yönelik yeni geliştirdiği çözümlerini de fuarda tanıtacak. KTM 2016 sırasında Savio’nun geliştirdiği Eco PulsarS ve Polar Multicone’unu çalışır vaziyette Kahramanmaraş ve bölgesinde faaliyet gösteren tekstil işletmelerine sergileyecek olan A. Modiano, ayrıca fuarda tekstil hammaddeleri ithalatı ve pazarlama çözümleri hakkında bilgilerini paylaşacak.

Eco PulsarS

Savio’nun geliştirdiği ve sürdürülebilir ekonomik avantajları ile öne çıkan Eco PulsarS, enerji tasarrufu, üretkenlik ve klima çalışma verimliliği açısından sektörün beklentilerine cevap veriyor. Ras, Espero, Orion ve Polar modellerinden sonra Savio bobin makinelerinin beşinci jenerasyonu olan Eco PulsarS, %30 enerji tasarrufu ve işletmelere %10 verimlilik artışı sağlıyor. Eco PulsarS’in en önemli özelliklerinden birisi de her kafada bulunan bağımsız motorlar sayesinde, emiş sisteminin makinenin ihtiyacına göre optimize edilmiş olmasıdır. Ayrıca Eco PulsarS, üretim prosesi sırasında kayıpları en aza indiren Kontrollü Kesim Sistemi, İplik Tansiyon Kontrol Sistemi, Atık Toplama&Ayırma Sistemi ve Geliştirilmiş Düğümleme Sistemleri sayesinde sınırlanmalar olmadan optimum düzeyde verimlilik sağlıyor.

Polar Multicone

A.Modiano’nun KTM 2016’da tanıtacağı bir başka makine olan Polar Multicone, Savio’nun tambursuz dijital iplik rehberli sarım teknolojisini kullanarak, boya bobinleri ve çok ince iplik numaraları üreten firmaların istekleri doğrultusunda geliştirildi. Multicone sistemi, bilgisayar üzerinden kolayca ayarlanarak, bobinlerin boyama, dokuma ve örgü gibi farklı kullanımlara göre şekillendirilmesini sağlıyor. Düşük enerji tüketimi ile öne çıkan Polar Multicone, tüm Polar modellerinde bulunan; manuel veya bağımsız otomatik besleme, ayrıca otomatik link ile sevk edilme özelliklerine de sahip.

İplik sektörünün ihtiyaç duyduğu tüm formatları hazırlayabilmek için sarma sürecinde kolay ve hızlı değişim sağlayan tambursuz Polar Multicone, kullanımı ile öne çıkıyor. Farklı tip ve boyutlarda bobin elde etmek isteyen firmalara yüksek esneklik sağlayacak olan Polar Multicone, KTM 2016’da Modiano standında.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.