Mimaki’nin Avantajlı Değişim Kampanyası İlgi Görüyor

Süblimasyon baskı alanında önemli üreticilerden biri olan Moda Transfer, dijital baskı parkurunu dört adet Mimaki TS300P-1800 süblimasyon baskı makinesi ile yeniledi.

  08 Haziran 2017 01:00 Perşembe
Mimaki’nin Avantajlı Değişim Kampanyası İlgi Görüyor

Dijital baskı sektörünün öncü teknoloji üreticilerinden Mimaki, Türkiye Temsilcisi Pimms Group ile birlikte müşterilerine sunduğu değişim kampanyasını sürdürüyor. Son olarak makine parkurunu yenileyen süblimasyon baskı üreticilerinden Moda Transfer, dijital baskı parkurunu dört adet Mimaki TS300P-1800 süblimasyon baskı makinesi ile yenileyerek üretimlerini hızlandırdı.

2013 yılında kurulan Moda Transfer, kurulduğu ilk yıllarda fason üretimle sektöre giriş yaptı.Mimaki’nin önceki süblimasyon baskı serilerinden TS34-1800A modeli ile üretime başlayan firma, bir süre dijital baskıya ara verdi. Yakın zamanda ise Pimms Group bayisi Digimania firmasının kendilerine sunduğu süblimasyon baskıda değişim kampanyası ile tüm parkurunu yine Mimaki’nin en yeni süblimasyon baskı makineleri Mimaki TS300P-1800 ile yeniledi. Kampanya kapsamından faydalanan firma, iki yıl sürecek olan kafalar dahil full garanti kapsamından da yararlanmış oldu.

Parkurdaki bu değişimden memnun olduklarını belirten Firma Sahibi Hıdır Kaya “Piyasada TS300P-1800 gibi bir makine olmasaydı, başka bir makine alıp dijital baskıya geri dönmezdik. Bu makine hem kalite hem hız anlamında bugüne kadar gördüğümüz en iyi süblimasyon transfer baskı makinesi.” sözlerine yer verdi. Kaya, makinenin diğer markalarda olmayan en önemli özelliğinin sensör sistemi olduğunu belirterek, “Kağıtta en ufak bir kabarıklık olması halinde makine duruyor. Böylelikle malzemenin kafalara çarpması gibi bir durum oluşmadığı için kafalar zarar görmüyor.” dedi. Hıdır Kaya, makine ile ilgili memnun kaldıkları bir diğer konunun ise boya tüketimi olduğunu söyleyerek, “TS300P-1800 modeli, şişedeki boyanın tamamını kullanarak hiçbir artık boyaya sebebiyet vermiyor. Aylık üretim üzerinden düşünüldüğünde bizim için çok ciddi bir maliyet avantajı anlamına geliyor.” dedi. Moda Transfer, pratik kullanımı ile de dikkat çeken TS300P-1800 ile müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve hızlı üretim sunmaya devam ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.