Mimaki, Satışlarını %20 Arttırdı

Geniş formatlı inkjet yazıcılar ve kesme makineleri üreticisi Mimaki tekstil sektörü için ürettiği yazıcılar ile fark yaratıyor.

  17 Eylül 2015 09:21 Perşembe
Mimaki, Satışlarını %20 Arttırdı

Tekstil sektörünün baskı ihtiyacını ürettiği geniş formatta inkjet yazıcı ve kesim ploterleri ile karşılayan Mimaki, en yeni üretim çözümleri koleksiyonunu sergilediği Fespa 2015’te ilgi odağı oldu. Moda ve ev tekstili çözümlerini sergilediği fuarda, Ar-Ge faaliyetleriyle dijital baskı çözümlerini bir adım öne taşıyan ürünlerini ilgililere tanıttı.

Fuar sırasında çıkartma kağıtlı inkjet yazıcı TS300P-1800’ü de tanıtan Mimaki, dijital tekstil baskıda kalite ve verimlilik seviyesi sunan 1,8m genişliğinde rulodan ruloya süblimasyon inkjet yazıcı ile aynı zamanda kullanılan mürekkepte de tasarruf sağlıyor.

Dijital baskının öneminin arttığı günümüzde yeni teknolojiler ve ekipmanları ile üreticilere hız ve maliyet avantajı sunan Mimaki’nin Avrupa Genel Pazarlama Müdürü Mike Horsten fuar sayesinde satış verilerinde yüzde 20’lik bir artış kaydettiklerini belirtti.

Mimaki’nin Türkiye’deki Başarısının Arkasında Pimms Var

Tekstil sektörünün baskı ihtiyacını ürettiği makineler ile karşılayan Mimaki’nin Türkiye ve Ortadoğu temsilciliğini yürüten ve sektördeki hakimiyetinin ve sektör lideri olmasında önemli rol oynayan Pimms Grup, başarılarını pazar payını sürekli olarak arttırıyor. 1999’dan beri tekstil sektörüne hizmet veren Pimms, müşterilerine sağladığı teknik destek ve servis hizmetleri ile öne çıkıyor.

Sürekli olarak yenilikçi anlayışla müşterilerine hizmet veren Pimms, Türkiye’deki dijital baskı sektörünün gelişmesinde önemli rol oynuyor. Dijital baskının öneminin hızla arttığı tekstil sektöründe, müşterilerine hız ve maliyet avantajı sağlayan Pimms, aynı zamanda üretimini gerçekleştirdiği inkjet solvent yazıcı, kaplama için sıvı laminar ve kaynak makinesinin de üretimini gerçekleştiriyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.