Mimaki Dijital Baskı Çözümlerini Tanıttı

Dijital baskı çözümlerinin uzman ismi Mimaki, yer aldığı Heimtextil Frankfurt Fuarı'nda ev ve iç mekan dekorasyonuna yönelik baskı çözümlerini sergiledi.

  07 Mart 2018 01:00 Çarşamba
Mimaki Dijital Baskı Çözümlerini Tanıttı

Heimtextil Frankfurt 2018 Fuarı’nda yer alan Mimaki, hızla büyüyen dijital baskı sektörünün tekstil sektörü için geliştirdiği yenilikçi çözümlerini sergiledi.

“Heimtextil Fuarı Mimaki tekstil segmenti için çok kıymetli” diyen Mimaki Eurasia Bölge Satış Müdürü Burak Kaftanoğlu, fuar ile ilgili görüşlerini şu sözlerle açıkladı; “Heimtextil Fuarı’nda tekstilde dijital baskı yapanlarla sadece giriş ve orta seviye segment ile değil, daha büyük hacimli uygulamalar yapan yatırımcılarla da Mimaki Textile Pro Serisi'yle ilgili görüşmek için bu yıl çok hazırlık yaptık. Tekstil sektöründe her geçen gün değişen ve gelişen duruma adapte olabilmek adına moda tasarımcıları ve diğer ziyaretçiler, standımızı ziyaret ettiklerinde modern dijital tekstil baskı ile nelerin mümkün olduğunu görmek istiyorlar. Bu kapsamda geliştirdiğimiz teknolojimizle son kullanıcılarımızın hayallerine sınır koymadan yapabilecekleri her türlü baskı işleri için çözümler üretiyoruz.”

Geniş ürün yelpazesi ile yapılabilecek uygulamalara ait numuneleri sergileyen Mimaki, sadece giriş ve orta seviye pazara dönük çözümlerini değil, aynı zamanda yüksek hacimli uygulamalar için geliştirilmiş büyük ebat TS500P-3200 süblimasyon baskı yapan tekstil makinesini ziyaretçilerin ilgisine sundu.

Mimaki Tx300P Serisi Tekstil Baskısında Yenilik

Mimaki fuar boyunca geniş bir yelpazedeki doğal ve sentetik kumaş çeşitleri için verimli ve uygun maliyetli tekstil baskı çözümlerini sergiledi. Bunlar içinde doğrudan kumaşa baskı yapan Mimaki Tx300P-1800 ve Tx300P-1800B makineleri ön plana çıktı. Aynı anda iki farklı tekstil boyasını kullanabilen bu makineler son derece esnek ve çok kullanışlı olarak tanımlanıyor. Bu çift boya kapasitesi, pamuklu tekstillerde pigment boyalarla baskı yapılmasını sağlıyor. Bu da boya çeşitlerini değiştirmekle uğraşmadan, zaman ve güçlük çekmeden, tek bir baskı makinesinde süblimasyon boyaları ile polyester üzerine baskı yapılmasına olanak tanıyor.

Tx300P Serisi baskı yapılan kumaşın türüne bakmaksızın hızlıca baskı yapabilme özelliğine sahip. Tüm Mimaki tekstil baskı makineleri gibi, bu baskı makineleri de en zorlu tasarımın basılabilmesini, kusursuz görüntü kalitesi ve keskin detayları en mükemmel şekilde görülmesini garanti ediyor. Mimaki’nin tekstil sektörü için geliştirdiği süblimasyon baskı makineleri giriş seviyesinden yüksek hacimli işlere kadar bütün segmentlere hitap ediyor.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.