Mimaki, DigiMania ile Bayilik Anlaşmasını Yeniledi

Dijital baskı çözümlerinin önde gelen üreticilerinden Mimaki, DigiMania ile bayilik anlaşmasını yenilediğini duyurdu.

  08 Şubat 2018 01:00 Perşembe
Mimaki, DigiMania ile Bayilik Anlaşmasını Yeniledi

Tabela, grafik, tekstil, giyim ve diğer endüstriyel alanlara yönelik geniş format inkjet baskı makineleri ve kesim plotterları ile dünya çapında hizmet veren Mimaki, satış ağını güçlendirmeyi sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl lider konumda olduğu Türkiye pazarında yeniden yapılanma sürecini tamamlayan Mimaki Eurasia, satış ağıyla ilgili önemli kararlar alıyor. Müşteri memnuniyetini arttırmayı ve tedarik sürecinde Mimaki kalitesini korumayı hedefleyen Mimaki, satış ağını güçlendiriyor. Son olarak uzun dönemdir Mimaki’nin satış bayisi olarak faaliyetlerini sürdüren DigiMania ile bayilik anlaşmasını yenileyen Mimaki, zengin dijital tekstil baskı çözümlerini Türk tekstil baskı pazarına DigiMania ile sunmaya devam edecek.

2007 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren DigiMania, yapılan bayilik anlaşması ile Mimaki’nin tekstil sektörü için geliştirdiği kapsamlı dijital baskı teknolojilerini ve hizmetlerini Türk tekstil endüstrisine sunacak. Bayilik konumunu yenileyen DigiMania baskı sektörüne daha hızlı ve kaliteli bir hizmet vermeyi hedefliyor. Mimaki’nin farklı ebatlardaki süblime ve direkt kumaşa baskı makineleri ve hizmetleri DigiMania’nın en önemli ürün portföyünü oluşturuyor.

“Yaptığımız Yatırımlarla Türk Tekstil Baskı Pazarına İnancımızı Gösteriyoruz”

Türk tekstil ve giyim sektörünün büyük bir hızla gelişimini sürdürdüğünü belirten Mimaki Eurasia Genel Müdürü Arjen Evertse, buna bağlı olarak tekstil baskı segmentinin de çift haneli büyüme rakamları elde ettiğini belirtti. Evertse; “Mimaki Eurasia olarak yaptığımız yatırımlarla Türk baskı pazarına olan inancımızı ve güvenimizi gösteriyoruz. Türkiye’nin birçok noktasında tekstil üreticileri bulunuyor. Bu üreticilerin dijital baskı ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeniden yapılanma sürecine bayi ağlarımızı da ekledik. Kullanıcılarımıza en hızlı, kaliteli ve tam donanımlı hizmeti verebilecek bayilerle yolumuza devam edeceğiz. Bu bağlamda DigiMania’nın büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz.” dedi.

“Mimaki’nin Lider Konumunu Daha İleriye Taşıyacağız”

Mimaki’nin marka değeri olarak pazarın en güçlü firması olduğunu söyleyen DigiMania Genel Müdürü Gürcan Kurtaran ise şu açıklamalarda bulundu; “Mimaki’nin bizlere sunmuş olduğu hızlı hizmet kalitesi sayesinde müşterilerimize şimdiye kadar olduğundan daha hızlı ve kaliteli hizmetler sunacağız. DigiMania olarak Mimaki’nin sektördeki lider yenilikçi marka konumunu ve güçlü algısını korumayı ve daha ileriye taşımayı hedefliyoruz.”

Tekstil, grafik ve reklam endüstrine yönelik baskı makinelerinin sahibi olan Mimaki, satış ve servisi kapsayan bayilik anlaşmaları ile pazardaki gücünü ve liderliğini daha ileriye taşıyacak.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.