Marzoli Uzaktan Bakım

ITMA Milano vesilesiyle, Marzoli öncü Uzaktan Bakım çözümünü tanıtacak

  14 Eylül 2015 09:10 Pazartesi
Marzoli Uzaktan Bakım

İtalyan makine üreticisi Marzoli’nin geliştirdiği Uzaktan Bakım (MUb) çözümü, erken bir aşamada olası teknik arızaları belirlemek ve Marzoli müşteri destek ekibinin doğrudan ve sürekli desteği ile nihai makine arızalarının önlenmesi amacıyla, teşhis yeteneklerini ve makinelerin vazgeçilmez bölümleri ve bileşenlerini kontrol eden sensörleri kullanıyor. Böylece Marzoli Uzaktan Bakım müşterilerini sürekli standart hedef çalışma koşullarında kendi makinelerini çalıştırmak için destekleyerek, işletme operasyonlarının genel etkinliğini maksimize edip maksimum ekonomik verimlilik sağlıyor.

  • Maksimuma çıkan çalışabilirlik süresi ve verimlilik
  • Makinelerin mekanik, elektronik, motor, hareket sistemleri gibi vazgeçilmez kritik bileşenlerinin  sabit ve önleyici kontrolü ile enerji tasarrufu ve maksimuma çıkan makineler verimliliği
  • Müşteri bakım ve teknik işlemleri için problem çözme ve çözümleme sürelerinde maksimum etkinlik
  • Yatırımın yaşam boyu maksimize edilmesi

 

Uzaktan Bakım çözümü, ITMA 2015’te Marzoli’nin Salon 2’deki G118 no’lu standında tanıtılacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.