Marzoli, Bobin Taşıma Sistemini Entegre Etti

Marzoli gelişmiş entegre Bobin Taşıma Sistemini ITMA Milano’da tanıtacak

  09 Kasım 2015 08:57 Pazartesi
Marzoli, Bobin Taşıma Sistemini Entegre Etti

Marzoli, geliştirdiği gelişmiş entegre Bobin Taşıma Sistemini ITMA Milano’da ziyaretçilerin ilgisine sunacak. Marzoli Bobin Taşıma sistemleri, fitil ve iplik tezgahları ile tam mekanik ve lojik entegrasyonu sağlayarak, entegre iplik bölümü gerçekleştirdi. Fitil ve iplik işlemlerinin genel koordinasyonunu ve etkinliğini maksimize eden Marzoli, sürekli ve düzenli eğirme tezgahları aracılığıyla iğlere tam verimlilik sağlıyor.

Marzoli entegre Bobin Taşıma sistemi iki ana yapılandırma ile müşterinin özel üretim sürecine uyarlanabiliyor.

  • Gelişigüzel Taşıma Sistemi: bobinler eğirme tezgahları arasındaki koridorlar boyunca tavana yakın kapalı devre zincirler tarafından taşınır. Bu çözüm, yüksek üretim iplik ile üniforma üretim programlarına mükemmel bir şekilde uyar.
  • Blok Çözgü Taşıma Sistemi: fitil bobinler, eğirme tezgahının rezerv sırasına getirilir ya da doğrudan tramvaylarla eğirme tezgahlarının çözgülerinin içine geçerek, genel otomasyonu maksimize eder ve bobin taşıma ve ulaşım operasyonlarına yarar sağlar.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.