Konfeksiyon Yönetim Sistemi ile Maliyet Kayıpları Azalıyor

CPM ERP, Konfeksiyon Yönetim Sistemi ile tekstil sektörünün ihtiyaç duyduğu tüm çözümleri tek bir platformda sunuyor.

  20 Aralık 2017 00:01 Çarşamba
Konfeksiyon Yönetim Sistemi ile Maliyet Kayıpları Azalıyor

CPM ERP; tasarım koleksiyondan numune takibine, ön maliyetten siparişe, ölçü ve teknik formdan teknik karta, malzeme ihtiyaç planlamadan satın almaya, depo yönetiminden kumaş kalite kontrolüne, kapasite planlamadan fason portalına, inspectiondan çeki listesine, order kapamadan aşama takibine, pastal planlamadan time & actiona kadar tekstil sektöründe ihtiyaç duyulan tüm iş süreçlerini tek bir çatı altında topluyor.

Gelişen ve büyüyen sektörün ihtiyaçlarını eksiksiz yanıtlayabilmek için bu süreçlerin kalitesini artırdıklarını belirten CPM Yazılım Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Ahtagil; sistemin avantajlarına ilişkin şu bilgileri paylaştı;“CPM ERP olarak müşterilerimizin beklentilerini karşılayabilmek bizim için oldukça önemli. Tekstil sektörü üretim aşamaları dolayısıyla birçok karmaşık süreç yönetiyor. Takip edilmesi gereken işlerin takip aşamasında yaşanacak en ufak bir aksama, üretim teslim tarihlerinde ciddi oynamalara sebebiyet veriyor. Bu durum ise ciddi maliyet kayıplarını da beraberinde getiriyor. Geliştirdiğimiz bu sistem ile tekstil sektörüne müşteri taleplerine daha etkin, hızlı ve hatasız cevap verebilen bir altyapı sunuyoruz.”

CPM ERP Konfeksiyon Yönetim Sistemi, model tasarım ve koleksiyon modülleri ile raporlama imkanı sunarken aynı zamanda yapılan işlerin arşivlenerek izlenebilmesine ve barkodlu olarak takip edilmesine olanak sağlıyor. Ön maliyet modülü, her bir model için farklı yöntem ve döviz cinslerine göre ön maliyet hazırlarken, model kartı modülünün dinamik ve matrix veri girişi sayesinde hızlı ve hatasız üretim talimatları hazırlanabiliyor.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.