Klüber Lubrication Son Çözümlerini ITMA’da Tanıttı

Tekstil sektörüne yönelik özel amaçlı yağlar üreten Klüber Lubrication son yeniliklerini ITMA’da ziyaretçilerin ilgisine sundu

  18 Aralık 2015 09:04 Cuma
Klüber Lubrication Son Çözümlerini ITMA’da Tanıttı

Tekstil makineleri ve ekipmanlarının kaldığı yüksek bir stres ve devamlı değişen yüksek yükler, titreşimler ve değişken çalışma koşulları nedeni ile çalışma koşulları olumsuz olarak etkileniyor. Bu sorunların üstesinden gelmek ve aşınmayı azaltarak, arıza sürelerini düşürmek ve bakım aralıklarını azaltmak için tekstil sektöründe kullanılan yağların önemi büyüktür. Bu amaçla tekstil sektörüne yönelik özel amaçlı yağlar üreten Klüber Lubrication, ITMA 2015’de geliştirdiği özel ürünleri sektörün ilgisine sundu.

Klübersynth 80 KV

Barrierta, Klüberalfa ve Klübertemp markaları isimleri altında 70’ten fazla perfuloro polieter (PFPE) yağlayıcı ve gres ile pazar ihtiyaçlarını en iyi şeklide karşılamaya devam eden Klüber Lubrication’ın ITMA’da tanıttığı ürünler arasında yer alan Klübersynth 80 KV, dokuma makinelerine yönelik yaşlanma karşıtı yüksek ısılara dayanıklı yeni bir dişli yağıdır. Poliglikol bazlı bu sentetik yağ, mükemmel bir viskozite-sıcaklık davranışı, yüksek bir yük taşıma kapasitesi ve aşınmaya karşı güvenilir bir korunma sağlıyor. Klüber Lubrication’ın yeni ürün portföyünde olan uzun ömürlü yağlama sunan çok amaçlı bir gres Klübertemp GR AR 555 özellikle 250°C'ye kadar olan sıcaklıklarda çalışmak üzere geliştirilmiştir. Bu gres, zorlu ortam koşullarına maruz kalan birçok farklı ekipman için kullanıma uygundur.

Klüber Silvertex HS 68

Klüber Lubrication’ın ziyaretçilerin ilgisine sunduğu bir diğer yeni ürün ise Klüber Silvertex HS-68 geniş en ve yüksek hız yuvarlak örgü makinelerinin lider üreticisi ile yapılan yakın işbirliği ile tasarlanmış, test edilmiş ve onaylanmıştır. Klüber Silvertex HS 68 ile 2100'ü aşan hız faktörlerine, yani 30" makine ile 70 dönüş değerine ulaşılabilir. Dolayısıyla, bu ürün sayesinde günlük olarak 1500 kg'nın üzerinde tek iplik kumaş üretmek mümkündür.

Klüber Madol 900 N

Özellikle modern mekanik örme makinelerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen Klüber Madol 900 N ve iğneleri, platinleri, iğne kamlarını, iğne silindirlerini, diskleri ve platin yaylarını güvenilir şekilde yağlar. Bu özel yağ aşınmaya karşı iyi bir korunma sağlayarak ilmekleri biçimlendiren elemanların çalışma ömrünü uzatır. Klüber Madol 900 N, titreşim ve gürültü sönümleme özelliği sayesinde daha rahat bir çalışma imkanı sağlar. geleneksel yıkama kimyasallarıyla temizlenebilen yağ, elastan ipliklerle uyumludur.

Yoğun geçen ITMA’nın ardından Klüber Lubrication, Tekstil Endüstrisi Pazar Yöneticisi Christian Forster "Klüber Lubrication, tekstil alanında eskilere dayanan bir tecrübeye sahiptir ve neredeyse tekstil sektörünün her alanına yönelik yağlayıcılar sunar" şeklinde açıklıyor. "Ürünlerimizin çoğunu, özellikle tekstil endüstrisine yönelik OEM'lerle yakın işbirliği içinde çalışarak onların özel ihtiyaçlarına hitap edecek şekilde geliştirdik” dedi.

"Birinci sınıf ürünlerin yanı sıra, müşterilerimize KlüberEfficiencySupport gibi özelleştirilmiş hizmetler de sunuyoruz. Bu programla Klüber Lubrication, enerji verimliliği konusunda destek sağlayarak belli tavsiyelerde bulunuyor. Enerji tasarrufu yapılması ve bakım giderlerinin düşürülmesi tekstil endüstrisinde giderek önemli bir rol oynamaktadır” diyen Forster, fuar sırasında otomatik yeniden yağlama sistemi Klübermatic'in büyük ilgi gördüğü belirterek, bu sistem sayesinde önceden belirlenmiş aralıklarla sürtünme noktalarında güvenilir ve doğru bir şekilde yağlama yaparak, aşırı yağlamanın da önüne geçilmesini sağladığını ifade etti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.