Kasa Kuyruklarına Son

Geliştirilen aplikasyon sayesinde müşteriler sıra beklemeden mağazada istediği ürünü cep telefonundan satın alabilecekler

  18 Kasım 2014 09:30 Salı
Kasa Kuyruklarına Son

Türkiye’de ilk olan ve dünyada benzerlerine rağmen büyük fark yaratan Mudo 2.0 isimli mobil uygulama tüketiciye, bir aplikasyon ile mağazada istediği ürünü cep telefonundan satın alma imkanı veriyor. Barkodundan beden, renk seçeneklerine ulaşmak, o mağazada yoksa diğer mağaza seçeneklerini yakından uzağa doğru sıralamak ve stokta olup olmadığını görmek mümkün.

Müşteriye online ve offline alışveriş deneyimini bir arada yaşatmayı hedefleyen projenin müşteri odaklı yaklaşımla ortaya çıktığını anlatan Mudo Genel Müdürü Barış Karakullukçu, “Alışveriş deneyimini farklılaştırma, kişiselleştirme ve kolaylaştırmayı amaçladık. iOS ve Android işletim sistemlerini kullanan akıllı telefonlar için geliştirilen uygulama App Store ve Google Play üzerinden indirilebiliyor” dedi. Karakullukçu, hiçbir tanıtım yapılmadan aplikasyonu bir ayda 2 bin kişinin telefonuna indirdiğini söyledi.

Paketi Kargoyla Eve Gönderecek

“Şu anda birçok mağazamızda mobil check-out var. Cep telefonundaki aplikasyona ürünün barkodunu okutup, kredi kartınızla alışverişinizi yapabiliyorsunuz. Üstelik taksitten ve Mudo Exclusive Card’da biriken puanlarınızdan ve kampanyalardan faydalanabiliyorsunuz. Kasaya gitmeden kampanya ve kişiye özel avantajların duyurusundan da haberdar olmak mümkün. Alışverişinizi yapıp en son güvenlik alarmlarını çıkarmak için kasaya uğramanız gerekiyor. Ayrıca arzu edene alışverişini istediği adrese gönderme seçeneği de sunuyoruz. Ayrıca yapılan alışveriş istenirse kişisel sosyal medya hesabında da durum güncellemesi olarak görünebiliyor” diyen Karakullukçu bu uygulama ile Mudo’nun, Londra’da kart ve ödeme teknolojilerinde alanında düzenlenen Payment Awards’ta “En İyi Mağaza İçi Ödeme Çözümleri” kategorisinde üç global isimle birlikte finale kaldığını belirtti.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.