Karl Mayer Yeniliklerini Kompozit Sektörüne Tanıtıyor

Kompozit endüstrisinin güçlü ortaklarından Karl Mayer Technische Textilien GmbH, 6- 8 Mart 2018 tarihleri arasında JEC Fuarı'nda yeni teknolojilerini sergileyecek.

  20 Şubat 2018 01:00 Salı
Karl Mayer Yeniliklerini Kompozit Sektörüne Tanıtıyor

Kompozit sektörüne kendini adamış olan Karl Mayer Technische Textilien GmbH, bu gücünü, 6- 8 Mart 2018 tarihleri arasında Paris’te gerçekleşecek olan JEC World Fuarı’nda bir kez daha gösterecek. Yeni makinelerini fuarda tanıtmaya hazırlanan Karl Mayer, yeni iş bağlantılarına imza atmayı hedefliyor.

Şirket, fuarda yüksek performanslı COP MAX 4 ve COP MAX 5 makinelerini sergileyecek. COP MAX 4; maksimum +20 ila -20 derece açılara sahip çok katmanlı; çok eksenli yapılar üretmek için tasarlanmıştır. COP MAX 5 ise, özellikle karbon elyaflarının işlenmesi için tercih edilirken, birim alan başına çok düşük bir ağırlık ile katman kumaşları üretebilir. Makine, elyaf malzemesinin çevrimiçi ya da çevrimdışı bir besleme sistemi ile çalışır. Karl Mayer Technische Textilien, çevrimdışı versiyon için fiber optik bantların yayılması için UD 700 fiber yayma ünitesini tedarik edebiliyor.

Paris Nord Villepinte Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan JEC Fuarı süresince ziyaretçiler, şirketin kompozit sektörüne yönelik çözümleri ve ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinebilecek.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.