Jupiter Comtex, ITMA 2015’de Indigo Halat Boyamadaki İnovasyonunu Tanıtacak

Jupiter Comtec, ITMA 2015’deki standında müşterilerine yeni Halat Boyama Teknolojilerini tanıtacak.

  19 Kasım 2015 08:10 Perşembe
Jupiter Comtex, ITMA 2015’de Indigo Halat Boyamadaki İnovasyonunu Tanıtacak

Hindistan’ın önde gelen haşıl, çözgü ve indigo boyama makine üreticilerinden Jupiter Comtec Pvt Ltd, ITMA 2015’deki standında müşterilerine yeni Halat Boyama Teknolojilerini ve Ar-Ge’sini gerçekleştirdiği ürünleri tanıtacak. Jupiter standında halat açma, halat sarma ve halat boyama teknesini sergileyecek.

Jupiter’in geliştirdiği ve kendini kanıtlamış bir indigo boyama prosesi olan Halat Boyama Teknolojisi, değişik iplik numaraları çalışmasının yan ısıra yüzde 6 renk derinliği sağlayabiliyor. Bu teknoloji ile üretilen halatlarda telef ve renk farklılıkları oluşmuyor.

Jupiter’in ürettiği halat makinesi rakiplerinden farklı olarak kullandığı teknoloji ile öne çıkıyor. Tansiyon ölçüm sisteminin dijital olduğu makinede sensor ve load cell gibi tüm önemli parçalar Avrupa menşeilidir. Dozajlama sisteminin de PLC kontrollü olduğu makine, metric dozajlama sistemi yerine kap dozajlama sistemini kullanıyor.

Yakın Plan: Jupiter Comtex

Müşteri memnuniyetine her zaman için önem veren Jupiter, Hindistan indigo denim piyasasının boya makine pazarının yüzde 90’nını elinde bulunduruyor. Arvind Ltd, Aarvee Denim, NandanDenim, RSWM ltd, Ranymond, Sangam ve birçok daha müşterilerine hizmet veren Jupiter’in ürün gamında Indigo çözgü Boyama alanında 90 adet çalışan makinesi bulunuyor. 2016 yılının ilk yarısında 100’üncü makineyi devreye almayı hedefleyen Jupiter’in Türkiye’nin de aralarında olduğu Brezilya, Mısır, Bangaldeş, Etiyopya, İran, Kenya, Umman, Nijerya, Rusya ve Tanzanya gibi ülkelerde makineleri faaliyet gösteriyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.