Jakob Müller NHJM2 53 ile ITMA’da

Şerit ve dar dokuma teknolojilerinin güçlü üreticisi Jakob Müller, ITMA’da son geliştirdiği NHJM2 53’ü tanıtacak.

  05 Kasım 2015 09:43 Perşembe
Jakob Müller NHJM2 53 ile ITMA’da

Dar dokumaya yönelik çalışmaları ile dünyanın önde gelen makine üreticilerinden Jakob Müller, ITMA 2015’te dar kumaş dokuma tezgahları serisinin üst modeli NHJM2 53’ü tanıtacak. 384’e kadar çıkabilen kanca ve 6.300 atkılı maksimum desen uzunluğuyla öne çıkan NHJM2 53, çözgü efektli isim, logo ve modaya uygun unsurlar gibi dokuma motiflere sahip elastik ve elastik olmayan dar kumaşlarda kullanılabiliyor.

Hızlı Desen Değişikliği

NHJM2 53, artırılan kaldırma kuvvetine sahip gücü şaftları ve genişletilmiş ağızlığı sayesinde HMT ve Z dokuma sistemleri kullanma imkanı sağlıyor. Uygulanan yeni ağız geometrisi sayesinde standart Müller NF gücüleri kullanım imkanı sağlayan makine elektronik şaft kontrolü sayesinde hızlı desen değişikliklerine de olanak sağlıyor.

Aynı zamanda farklı makinelerin yönlendirilmesine olanak sağlayan portatif bir kontrol aygıtıyla kontrol edilen programlamaya sahip olan NHJM2 53, mekanik parça sayısının en aza indirilmesinin sonucu olarak, yalnızca 2 kW enerji tüketiyor.

Yenilenen Teknolojiler

Fuarda ayrıca NH2 53 elektronik kontrollü dar kumaş tezgahı, UV40-G220/H otomatik kesme makinesi, çift iğne yataklı çözgülü örme makinesi DNB/EL-32 teknolojilerindeki son yenilikleri tanıtacak olan Jakob Müller’in yenilediği NH2 53 elektronik dar kumaş tezgahı, gücünü ara dişliler ve kemerler olmadan direk olarak tezgahtan alan LRK tork motoru ile öne çıkıyor. Ayrıca enerji tüketimi açısından başarılı sonuçlar veren teknoloji, monofilament dokuma üretimine yönelikte kullanılabilen NH2 53 rakiplerine göre daha düşük enerji tüketimine sahip.

Her tip iplikte şekilde çalışabilen DNB/EL-32, geniş çalışma eni ve 8 desen kılavuz yayı ile donatılmış ve elektronik kontrollü sayesinde iplik besleyicileri ve bitmiş ürün aşağı alınma işlemleri elektronik olarak desteklendiği için, aynı üründe farklı dikiş yoğunluklarına ulaşabiliyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.