Hooven-Dayton, EFI Radius’u Seçti

Baskı ve paketleme alanında Kuzey Amerika’nın önde gelen firmalarından olan Hooven-Dayton, ERP yazılımlarını geliştirmek için EFI Radius’u tercih etti

  11 Haziran 2013 01:48 Salı
Hooven-Dayton, EFI Radius’u Seçti

Kuzey Amerika’daki en büyük baskı ve paketleme firmalarından birisi olan Hooven-Dayton, teknolojik anlamda yaşanan sorunların önüne geçmek için EFI’yi tercih etti. Hooven-Dayton; proaktif bir şekilde işlerini yönetmek ve modern, verimli, bilinçli ve karlı hale gelmek için EFI ile ortaklık yapan dünyanın dört bir yanındaki on binlerce firmadan biri haline geldi. Hooven-Dayton; EFI Radius sayesinde dataya hızlı ve güvenli bir şekilde erişimim sağlayarak, verimliliğini artırmayı hedefliyor. Bu sayede etki alanını genişleterek proaktif kararlar alabilecek olan şirket, müşterilerine daha hızlı ve etkin hizmet sunmayı amaçlıyor.

Küresel Alanda Tercih Edilen Bir Marka

Dünyanın önde gelen MIS/ERP sağlayıcılarından olan EFI, özellikle baskı, paketleme ve etiket pazarlarına yoğunlaşıyor. Uygulanma konusunda geniş bir yelpazede deneyimi bulunan EFI’nin; test edilmiş, sağlam bir uygulama planı bulunuyor.  EFI'nin eksiksiz uçtan uca iş akışı portföyünün bir parçasını oluşturan EFI Radius; e-ticaret ve webden baskı çözümleri, dijital ön uçlar ve dijital mürekkep püskürtmeli yazıcıları da içeriyor. Analogun dijital görüntüye dönüşmesini sağlayan ürün, teknoloji ve hizmetlerin dünya çapında üreticisi olan EFI’nin merkezi Silikon Vadisi’nde yer alırken, dünyanın birçok yerinde ofisleri bulunuyor. Şirketin güçlü entegre ürün portföyü; etiket ve seramik püskürtmeli baskı makineleri ve mürekkepleri, üretim iş akışı ve ticari otomasyon yazılımın yanı sıra ofis, kurumsal ve mobil çözümleri ile daha birçok uygulamayı içeriyor. Kullanıcıların kolay ve etkili bir şekilde üretim yapmalarını, iletişim kurmalarını ve bilgi paylaşmalarını sağlayan bu ürünler; işletmelerin karlarını, üretkenliklerini ve verimliliklerini artırıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.