UCMTF, ITMA Milano’ya Çıkartma Yapacak

Dünyanın en büyük makine ihracatçılarından birisi olan UCMTF, Fransız tekstil makine üreticilerini bütün platformlarda temsil ediyor.

  17 Kasım 2015 08:54 Salı
UCMTF, ITMA Milano’ya Çıkartma Yapacak
Dünyanın en büyük tekstil makine ihracatçıları arasında yer alan Fransız tekstil makineleri sektörü, küresel pazarda yüzde 6.5’lik payı ile tekstil makine ihracatında en büyük altı ülke arasında yer alıyor. Yıllık gelirlerinin yüzde 8’ini Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarına ayıran Fransız tekstil makine üreticileri Pazar paylarını arttırmak için ITMA Milano’da geliştirdikleri son teknolojileri ve makineleri tanıtacak.

Fransız tekstil makine üreticilerinin çatı örgütü Fransız Tekstil Makine Üreticileri Birliği (UCMTF) çatısı altında fuara katılım sağlayan firmalar; iplik, nonwoven, dokuma, terbiye ve yazılım alanlarındaki son yeniliklerini ziyaretçilerin ilgisine sunacak.

Ebelmann

1981’den beri faaliyetlerini sürdüren Ebelmann, üretiminin yüzde 80’ini tekstil sektörüne yönelik gerçekleştiriyor. Sürekli kendini yenileyen ve üretiminde son teknolojiler kullanan Ebelmann, sektöre sunduğu yüksek performanslı kesim cihazlarını ITMA Milano’da tanıtacak.

Tekstil sektörü için özel olarak tugsten karpitten ürettiği çelik ve kesme cihazlarını tanıtacak. Kevlar, karbon elyaf, cam elyaf gibi teknik elyaflar için özel makaslarını sergileyecek olan Ebelmann, ayrıca fuar boyunca kenar teleflerini azaltan yeni sistemini ziyaretçilerin ilgisine sunacak.

Mallein

Sektörde 70 yıldan fazla bir deneyime sahip olan Mallein, tekstil endüstrisinin tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilen çözgü ve dokuma leventleri konusunda uzman konumda. Geliştirdiği alüminyum kanister sistemleri ile müşterilerinin bütün özel isteklerine karşılayabiliyor. ITMA Milano’da özel tasarımlarını sergileyecek olan Mallein’in ürünleri ISO 9001 V 2008, 14001 V 2004 ve OHSAS 18001 V 2007 sertifikalarına sahip.

Staubli

ITMA Milano’da tekstil makineleri için hızlı bağlantı elemanları ve robotik teknolojilerini tanıtacak olan Staubli, üretimini gerçekleştirdiği jakarlı dokuma makineleri, armür ve kam hareket mekanizmalarında dünyanın önde gelen firmaları arasında yer alıyor. Fuarda ziyaretçilere geliştirdiği kilitleme sistemi ile birlikte yüksek performans ve güvenilirlik sağlayan üçüncü nesil rotatif armürü S3060/S3260’ı tanıtacak. Her türlü desenli kumaş üretimi için uygunluk gösteren S3060’lar rapierli dokuma makinesi tiplerinin hepsine ve S3260’lar bütün hava jetli dokuma makinesi tiplerine monte edilebiliyor.

SAFIR serisindeki son teknolojik gelişmeleri de tanıtacak olan Staubli, DEIMO yuvarlak örgü makineleri ile sektöre getirdiği yenilikleri de ziyaretçilere sunacak. Çorap, triko, tayt, orta-büyük çaplı giysi ve dikişsiz ürünler üretmede kullanılan DEIMO’daki standart ve dar kumaşlar üreten dokuma makinelerine yönelik doğrudan ana motor tahrik, sarma ve salma hareketlerini kontrol etmek için yenilikçi kontrol cihazı çözümleri de ziyaretçilere tanıtılacak.

Aesa Air Enginering

Eğirme, dokuma gibi bütün doğal ve sentetik elyaf tekstil üretim prosesleri için iklimlendirme ve havalandırma sistemleri üreten Aesa, ITMA Milano’da tekstil sektörü için geliştirdiği enerji tasarrufu sağlayan havalandırma sistemlerini tanıtacak. İklimlendirme mühendisliğinde ulaşılan son nokta olarak adlandırdığı Weave Direct ve Digivent’i ziyaretçilerin ilgisine sunacak olan Aesa, fuar boyunca düzenleyeceği etkinliklerle ziyaretçileri enerji tasarrufu hakkında bilgilendirecek.

NSC Schlumberger

Grup bünyesinde yer alan dört markası ile fuarda yer alacak olan NSC, uzun kesikli elyaf işleme süreçlerine dönük yenilikçi eğirme hatlarındaki son gelişmeleri ziyaretçilere tanıtacak. Ayrıca kaşmir, ipek gibi kısa elyaflar için geliştirdiği GN serisinin son üyesi GN8’i, ERA’nın streç balya açabilen üst modelini ve GC40 tahar makinesini de ziyaretçilerin ilgisine sunacak.

Laroche

İplikte geri dönüşüm teknolojileri ve nonwoven makineleri üreten Laroche, 1926 yılından bu yana sektöre yenilikçi çözümler sunuyor. Geliştirdiği yenilikçi çözümler ITMA Milano’da tanıtacak olan Laroche, tekstil atıklarının yeniden değerlendiren sistemlerini tanıtacak. Kullanılmış giysi ve halı atıklarının geri dönüşümü sürecinde, parçalama işlemini için geliştirdiği Jumbo 2000’i ziyaretçilerin ilgisine sunacak olan Laroche, tekstil atıklarını değerlendiren Minitrim 200 ve hava sirkülasyonunun sağlayan Airfelt/Resinfelt 2400’deki yenilikleri tanıtacak.

Fil Control

İplik üretiminde kullanılan sensör, kesici ve ipliğin kalitesini kontrol etmek için kullanılan cihazlar üreten Fil Control, aralarında yeni geliştirdiği iplik kalite ve kontrol sistemi MOS-LC ve MYT, MYT-T’nin bulunduğu 10 yeni sistemini ITMA Milano’da tanıtacak.

Petit

Bünyesinde yer alan Petit & Cie ile aksesuar, iplik kılavuzu ve ambalaj sanayine yönelik teknolojiler geliştiren Petit Group, Petit Spare Parts ile de kaplama, büküm ve tekstüre alanında yedek parça üretimi yapıyor. 1946 yılından bu yana tekstil ve ambalaj sanayine yönelik üretimler yapan firma, modern ve organize üretim tesisi ile müşterilerine pratik çözümler sunuyor. Piyasa taleplerine yönelik üretimler gerçekleştiren Petit, ITMA Milano’da son yeniliklerini sergileyecek.

Superba

Wande Wiele Grup bünyesine katılan Superba, kontinü halı iplik termofiksaj ve boyama süreçleri alanındaki yeniliklerini fuarda tanıtacak. PP, PA, PET, PAN yün ve karışımlar içeren dokuma halı, tuft halı, kilim makinelerindeki son yenilikleri ziyaretçilerin ilgisine sunacak olan Superba, ayrıca triko ve el örgü ipliklerinin kontinü termofiksajı, buharlaması ve yüksek hacim üretimine yönelik ürettiği makineleri de sergileyecek.

Dollfus & Muller

Tekstil sektörünün en eski markalarından birisi olan Dollfus & Muller tekstil terbiye sektörüne yönelik geliştirdiği son teknolojileri ITMA Milano’da tanıtacak. Sıkıştırma ve kalenderleme makinelerinde kullanılan keçe­lerde gerçekleştirdiği son inovasyonları ziyaretçilerin ilgisine sunacak olan Dollfus & Muller, ısıl fiksleme işlemlerinde kullanılmak üzere nomex liflerinden yapılmış ısıya dayanıklı keçelerini fuar sırasında tanıtacak.

Schaeffer Productique

25 yıldan beri tekstil sektörüne yönelik yönetim yazılımları geliştiren Schaeffer, sahip olduğunu deneyimi ITMA Milano’da ziyaretçilerin ilgisine sunacak. Fuarda tekstil sektöründeki üretim proseslerini hızlandıran ve tedarik zinciri yönetiminde güvenilirliği arttıran, bilgi sistemleri arasında iletişim kuran yeni sistemini ve entegre iş yönetimi için ERP/CRM yazılımı tanıtacak.

Alliance Machines Textiles

Boyama prosesinde minimum su kullanan makineleri ile sektörde tanınan Alliance, ITMA’da Rotora teknolojisini kullanan yeni boyama makinesini tanıtacak. Yüzde 50’ye kadar maliyet azaltan ve dokuma ve örme kumaşlar için kullanılan Rotora iplik ve parçalı boyama makinesi ile birlikte flotte oranı açısından en iyi performansı sağlayan Riviera Eco+ adlı ürünü de tanıtacak.

Rousselet Group -Callebaut De Blicquy (CDB)

Santrifüj uzmanı Rousselet, ITMA Milano’da pamuk ağartma ve elyaf boyama kontinu hatlarında kurutucu düzeyinde büyük enerji ve maliyet tasarrufu sağlaması ile tanınan gevşek stok elyaflar için kontinu hidrosunun son versiyonunun tanıtacak. Ayrıca sergileyeceği ürünler arasında geniş santrifüj panelleri, çok küçük numune üretimi için 12 milimetre çapında bir sepete sahip olan laboratuvar ekipmanları bulunuyor.

Spoolex

Tekstil sektörünün ihtiyaç duyduğu ekipmanları üreten Spoolex, ITMA Milano’da tekstil paketleme alanında geliştirdiği son ürünlerini sergileyecek. Yarı otomatik ve tam otomatik birleştirme sistemlerini tanıtacak olan Spoolex, dakikada 300 metreye ulaşabilen yeni paketleme otomasyon sistemini de tanıtacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.