Folpa Dijital Baskı Avantajlarını Sergiledi

Folpa Reklam; eco-solvent, süblimasyon, UV baskı ve lazer kesim çözümlerini kapsayan geniş ürün gamını FESPA Eurasia 2016 Fuarı’nda tanıttı.

  20 Aralık 2016 10:00 Salı
Folpa Dijital Baskı Avantajlarını Sergiledi

Grafik baskı ve açık hava reklamcılık alanında uzun yıllara dayanan tecrübesi ile hizmet veren Folpa, aynı zamanda Mutoh Türkiye Distribütörü olarak dijital tekstil baskısına yönelik çözümleri de müşterileri ile buluşturuyor. Firma son olarak katıldığı FESPA Eurasia 2016 Fuarı’nda sergilediği dijital baskı çözümleri ile ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Fuarda eco-solvent, süblimasyon, UV baskı ve lazer kesim çözümlerini kapsayan geniş bir ürün gamına yer veren Folpa, Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü Mutoh’un yüksek kaliteli baskı çözümlerini tanıttı.

Yeni 1910 mm (75”) çift, çapraz başlığıyla kumaşa direkt baskıda kalite sağlayan Mutoh ValueJet 1938TX ve kağıda baskının yanı sıra, polyester kumaşa direkt baskı için de uygun olan geniş sublimasyon yazıcı ValueJet 1638WX 64 (1625) fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Ayrıca Mutoh’un dijital baskı avantajlarını tekstil üreticilerine göstermek adına makinelerde üretilen numuneler de sergilendi.

Fuarla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Folpa Genel Müdürü Recep Işığıbol,  “Baskı sektörü her geçen gün kendini yeniliyor, bu yüzden inovasyonları çalışır halde gözlemlemenin en etkili yolu fuar. Bu nedenle fuarlara katılımı önemsiyoruz. FESPA Eurasia da bizim için 2016’nın en son ve en önemli organizasyonu. Pazara ulaşmamıza ve kalıcılığımızı sağlamada yardımcı oluyor.” sözlerine yer verdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.