EFI Reggiani’nin Hedefi Liderlik

EFI’nin Reggiani’yi bünyesine katmasından sonra EFI Reggiani’nin Genel Müdürü Ambrogio Caccia Dominioni müşterilerine seslendi

  10 Eylül 2015 09:06 Perşembe
EFI Reggiani’nin Hedefi Liderlik

UV ve LED inkjet yazıcılarda dünya lideri olan EFI, dijital tekstil baskısının önemli markalarından birisi olan Reggiani Macchine’i bünyesine katmasının ardından EFI Reggiani’nin Genel Müdürü Ambrogio Caccia Dominioni, yaptığı açıklamada dünyanın en hızlı büyüyen segmentlerinden biri olan tekstil baskı endüstrisinde Reggiani ve EFI’nin birleşmelerinin sektöre büyük bir dinamizm katacağını ifade etti.

Sinerji Oluşturduk

Dominioni, her iki firmanın da piyasalarının ihtiyaçlarına hizmet eden ve müşteri memnuniyetini ön planda tutma gibi özellikleri sayesinde önemli bir sinerji oluşturduklarını ifade ederek “Dijital baskı ve tekstil alanında Reggiani’nin güç EFI’a büyük katkı sağlayacaktır. Bu konuda en önemli nokta EFI’ın da endüstriyel UV inkjet teknolojilerini sunan ve reklam pano ve teşhir grafikleri için yeni çabuk yükselen dikey piyasalarda lider olmasıdır” dedi.

Yeni Çözümler Üreteceğiz

Kendisi de dahil olmak üzere İtalya’da çalışan Reggiani çalışanlarının EFI’ye katıldığını ifade eden Dominioni, EFI’nin tüm sektöre yönelik olarak gerekli inovasyon hamlelerine devam edeceğini söyleyerek sözlerine devam eden Dominioni “Reggiani üretim hattı, yeni adıyla EFI Reggiani teknolojik ürün alanında en iyi desteği ve gücü alacaktır. Bu sayede EFI’ın endüstriyel çözümler alanında en değerli parçası olacaktır. Bu sayede Reggiani’nin kalitesi, EFI’ın ödüllü Fiery dijital baskı yazılım programları için önemli bir entegrasyon gücü olacaktır. Fiery entegrasyonu hali hazırda kullanılan RIP bağlantılarının yerini almayacaktır ama yeni çözümler için büyük avantaj sağlayacaktır.

EFI’ın bu yeni kazanımı Reggiani müşterilerine bağlılığını devam ettirecektir. EFI sizin başarınız için gerekli olan destek ve servisi çok heyecanlı ve istekli bir şekilde sürdürecektir. EFI olarak en büyük hedefimiz bu geçişin en başarılı ve pürüzsüz bir şekilde gerçekleşmesidir. Yıllar boyu birlikte çalıştığınız Reggiani çalışanları EFI bünyesinde çalışmaya devam edecektir. Bu geçiş tamamlandığında, sizi temin ederim ki daha genişlemiş bir teknoloji ile benzeri olmaya desteği vermeye devam edecektir” dedi.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.