Dijital Baskı Sektörü, SIGN İstanbul’da

Tarsus Turkey tarafından 9 – 12 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek SIGN İstanbul, katılımcı firmalara yüksek ölçekli ticaret anlaşmaları yapma fırsatı sunacak.

  24 Aralık 2020 09:01 Perşembe
Dijital Baskı Sektörü, SIGN İstanbul’da

Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasını her yıl Avrasya’nın kalbinde bir araya getiren SIGN İstanbul, farklı kıtalardan yüzlerce katılımcı firma ve binlerce satın almacıyı, 9-12 Eylül 2021 tarihlerinde 22. kez bir araya getirmeye hazırlanıyor.  Sektörün üretici, tedarikçi, ihracatçı ve ithalatçılarını, reklam veren firmalar, reklam ajansları, dijital baskı merkezleri, matbaacılar, tekstil üreticileri, mimarlar, mühendisler, perakende malzeme satıcıları, promosyoncular ile yurt içi ve yurt dışından satın almacılarla buluşturacak olan fuar, Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek. Alanında dünyanın sayılı organizasyonları arasında yer alan SIGN İstanbul’da, dijital baskı makinelerinden serigrafi makinelerine, tekstil baskıdan lazer makinelerine, LED sistemlerinden endüstriyel reklam ürünlerine, 3D baskı teknolojilerinden görsel iletişim ve sergileme ekipmanlarına kadar tüm yenilikler bir arada sergilenecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.