Deniz Export SPGPrints’i Tercih Etti

Deniz Export Özbekistan’da kuracağı yeni tekstil baskı yatırımı için SPGPrints bestLEN 7413’ü tercih etti.

  02 Haziran 2016 09:00 Perşembe
Deniz Export SPGPrints’i Tercih Etti

SPGPrints, doğrudan lazer şablon çekme bestLEN 7413 modelini İstanbul’da faaliyet gösteren Deniz Export’a sattığını duyurdu. Kuzeybatı Asya’da önemli yatırımları bulunan ve yıllık 80 milyon dolar cirosu ile önemli tekstil üreticileri arasında yer alan Deniz Export, Rusya’da açtığı 2 yeni tesisin ardından üçüncü tesisi de Özbekistan’da kuruyor.

Özbekistan’daki yeni tekstil baskı fabrikasında rotasyon baskı şablon hazırlama işleri için SPGPrints bestLEN 7413’ü tercih eden Deniz Export, bu sayede bölgedeki diğer baskıcılar için şablon hazırlama işlerini daha kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Şablonları maksimum 2540dpi çözünürlükte ve 3,5 metre uzunluğa kadar görüntüleme imkânı sunan bestLEN 7413 şablon çekim makinesi, keskin görüntüler, ince çizgiler ve mükemmel yarım tonlar ile tekstil üretimini kolaylaştırıyor.  Makine ayrıca pozlandırma ve yıkama gibi zaman alan süreçleri ortadan kaldırdığı için, üretim ve iş akışını daha hızlı hale getiriyor.

Deniz Export Yetkilisi Levent Gök konuyla ilgili açıklamasında; “Bizim için, yeni faaliyetlerimizde en iyi ve en son teknoloji ekipmanları almak son derece önemliydi. SPGPrints’in yenilik, kalite ve güvenilirlik konularındaki ünü, bestLEN şablon çekim makinesini özellikle cazip hale getirdi. Bu makine işlerimiz için sağlam bir temel sağlayacaktır.” sözlerine yer verdi.

SPGPrints Baskı Genel Müdürü Hakan Uzman ise “Deniz Export’un ilk tekstil baskı operasyonu için bestLEN 7413’ü seçmesi son derece memnuniyet verici bir olay. BestLEN 7413 firmanın ilk SPGPrints sistemi ve bu adımla, şirketle uzun vadeli bir ilişki kuracağımıza inanıyoruz.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.