Datacolor, Uluslararası Ağını Genişletiyor

Datacolor, İstanbul’da açtığı ofis ile uluslararası alanda etkisini daha da artırmayı amaçlıyor. Ofisin, yıllardır bölgeye hizmet veren Türk mühendisler tarafından işletileceği belirtiliyor.

  28 Haziran 2013 01:09 Cuma
Datacolor, Uluslararası Ağını Genişletiyor

Renk yönetimi alanında profesyonel çözümler sunan Datacolor, İstanbul’da açtığı ofis ile Türkiye pazarına açılıyor. Firma, Türkiye ofisi ile uluslararası erişimini genişletiyor. Müşteri merkezi olarak işlev görecek ve renk yönetimi süreçlerinin daha etkin olarak kullanılabileceği ofis, doğrudan ürün bilgisi, ürün tanıtımı ve ürünlere erişimi kolaylaştıracak. Tekstil, otomotiv, boya ve kaplama sektörleri odaklı çalışan Datacolor, üreticilere ve yan kuruluşlara spektrofotometreler, ışık kabinleri, otomatik pipetleme makineleri ve boya makineleri tedarik etmeye devam ediyor. Avrupa, Kuzey-Güney Amerika ve Asya’da 65 ülkede müşterilerine hizmet veren Datacolor, servis ve destek ağını 14 ülkedeki operasyon ve üretim tesisleri üzerinden yürütüyor.

‘Küresel Varlığımızı Daha da Yaygınlaştırdık’

İstanbul’da açtığı ofis ile Türkiye’deki müşterilerine renk ölçümü, görselleştirme, formülasyon ve kalite kontrol araçlarını daha etkin kullandırmayı amaçlayan firma, özellikle ülkenin giderek büyüyen sektörleri tekstil, giyim, boya ve plastik üretim alanlarına hitap ediyor. Uzun yıllardan bu yana bölgeye hizmet veren Türk mühendisleri tarafından işletilecek olan ofis, dünya standartlarında renk çözümleri üretecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Datacolor Mali İşler Başkanı Mark Leuchtmann, hedeflerinin faaliyet gösterdikleri her kıtada müşterilerine kaliteli ürün ve hizmet sunabilmek olduğunu belirtti. Leuchtmann sözlerini şöyle tamamladı; “Pazarın ihtiyaçlarına ayrı ayrı yanıt verebilmek ve müşterilerle doğrudan iletişim içerisinde olabilmek için, Türkiye'nin hızla gelişen ekonomisini, ideal koşullar sunduğu için seçtik ve küresel varlığımızı daha da yaygınlaştırdık. Türkiye'de doğrudan bir pozisyon almak, bunu en etkili şekilde gerçekleştirmemize olanak tanıyacak.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.