CPM ERP’den Yenilikçi Kimya Üretim Modülü

CPM ERP, Kimya Üretim Modülü ile kimya sektörü için üretim planlamadan sevkiyata, satın alma yönetiminden laboratuvar uygulamasına kadar birçok süreci tek çatı altında topluyor.

  29 Ocak 2018 01:00 Pazartesi
CPM ERP’den Yenilikçi Kimya Üretim Modülü

En ufak hata ve dikkatsizliğin ağır sonuçlar doğurabildiği bir iş sahası olan kimya sektörü, sadece üretim aşamasında değil, stok, satış, maliyet ve risk yönetimi konularında da detaylı bir planlama, takip ve kontrol gerektiriyor.

CPM ERP’nin Kimya Üretim Modülü, kimya sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda şirketlere özel uygulamalarla dinamik ve güvenilir bir yapı sunuyor. Yenilikçi Kimya Üretim Modülü; üretim planlamadan sahadan veri toplamaya, alternatif hammadde kullanımından özel yedirme işlemlerine, analiz sertifikalarından kalite yönetimine, finanstan muhasebeye, stok yönetiminden dış ticarete kadar ihtiyaç duyulan tüm iş süreçlerini tek bir çatı altında topluyor.

Kimya Üretim Modülü ile kimya sektörünün ihtiyaç duyduğu tüm çözümleri sunabildiklerini belirten CPM Yazılım Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Ahtagil; “CPM ERP olarak geliştirdiğimiz bu modül ile iş ortaklarımız teklifleri yöneterek satış verimliliklerini artırabilirler. Üretim planlama, ihtiyaç duyulan hammadde alımı ve doğru zamanda teslimat yapmayı sağlıyor ve üretim planlamada ne kadar verimli olduğunuzu görmenizi sağlıyor. Gelişen sektör ihtiyaçları doğrultusunda modülün içerisine eklediğimiz uygulamalarla süreçlerin kalitesini artırdık.” açıklamalarına yer verdi. Modül, kimya sektörünün iş hacminin artmasına da katkı sağlıyor.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.