Bilkur’dan Kablosuz-Hafızalı Karekod Okuyucu BTS-700

Bluetooth teknolojisi ile kablosuz olarak kullanılabilmesi, hafızaya alma özelliği, küçük ebatları ve hafif ağırlığı ile BTS-700 sektöre hız katacak

  21 Temmuz 2015 08:08 Salı
Bilkur’dan Kablosuz-Hafızalı Karekod Okuyucu BTS-700

Barkod çözümleri sektörünün güçlü tedarikçi firması Bilkur, 26 yıldan beri otomatik tanımlama ve veri toplama sektörüne yönelik birçok ürün ve çözüm kazandırdı. Barkod sistemlerinin özellikle tekstil sektörü için büyük önem kazandığı günümüzde, ürün giriş/çıkış işlemlerini daha hızlı, daha kolay ve daha az maliyetle yapabilmek için barkod okuyuculu cihazlar tercih edilmeye başlandı.

 

Sektörün yönelimlerini takip eden Bilkur, yeni ürünü Bitatek BTS–700’ü (Cyclops II) tanıttı. 2D Imager karekod okuyucu özelliği olan BTS–700, bluetooth teknolojisi ile kablosuz olarak 10 metreye kadar aktarım yapabilme özelliği ile öne çıkıyor. 67 gram ağırlığında olan BTS–700, tek şarjla 15 saate kadar kullanım olağı sağlamasının yanında, Windows, Android ve iOS Cihazlar ile uyumlu olarak çalışabiliyor. IP54 Endüstriyel Standartı’na sahip olan BTS-700, barkod ile yapılan her tür işlemi daha kolay yapabilme imkanını kullanıcılarına sunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.