Avrupalı Makineciler Üretim İçin Uzakdoğu’yu Seçiyor

Avrupa’nın önde gelen makine üreticileri, üretim hatları Uzakdoğu’ya kaydırmaya devam ediyor. Son olarak SSM Zhongshan Ltd., Zhongshan’ın Cuiheng Bölgesi’ndeki Çin-İsviçre (Avrupa) Sanayi Parkı’na taşındı.

  06 Haziran 2016 09:00 Pazartesi
Avrupalı Makineciler Üretim İçin Uzakdoğu’yu Seçiyor

Tekstil teknolojileri ve yedek parçaları üretiminde dünya pazarlarında faaliyet gösteren Avrupalı makine üreticileri, üretim hatlarını Avrupa’dan Uzakdoğu’ya taşımaya devam ediyor. Ucuz işgücü maliyetleri ve Uzakdoğu pazarındaki hakimiyetlerini arttırmak için üretim merkezlerini Avrupa’dan Çin, Güney Kore, Tayland gibi bölgelere kaydıran makine üreticileri Asya pazarlarına daha kısa sürede teslimat gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Son olarak SSM AG’nin yüzde yüz iştirakli alt şirketi olan SSM Zhongshan Ltd. de müşteri taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek amacıyla, Zhongshan’ın Cuiheng Bölgesindeki Çin-İsviçre (Avrupa) Sanayi Parkı’na taşındığını duyurdu. Hong Kong, Shenzhen ve Guangzhou’dan kolaylıkla ulaşılabilen Zhongshan, Çin’in yüksek teknoloji bölgesi olan Pearl River Delta’da yer alıyor.

Asya piyasası için sarma makineleri üretim ve montajı gerçekleştiren SSM Zhongshan Ltd., Çin piyasasının önemini vurgulamanın yanı sıra Asya pazarına daha kısa teslimat gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştu. Üretim ve montaj işlemlerinin yanı sıra yedek parçalar için bir lojistik üssü olarak görev yapan SSM Zhongshan Ltd., güçlü teknik kadrosu ve sahip olduğu teknolojik ekipmanlar ile SSM makinelerinde kullanılan tüm elektronik devreler ve bileşenler için tamir hizmeti verebiliyor. SSM müşterilerine özel bir hizmet sunan SSM Zhongshan Ltd., teknoloji merkezi olarak hizmet veren bir ürün showroomuna da sahip.

 

 

 

 

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.