Autefa, Automatic Needle Exchanger 2.0’ı Tanıttı

Autefa, tüm mekanik parçalarının yenilediği Automatic Needle Exchanger 2.0’ı tanıttı

  26 Ağustos 2015 09:34 Çarşamba
Autefa, Automatic Needle Exchanger 2.0’ı Tanıttı

Nonwovenlar için baskı, kesim ve otomasyon teknolojilerini sunan Autefa Solutions, Automatic Needle Exchanger 2.0’ı tanıttı. 2013’te sektörün hizmetine sunduğu Automatic Needle Exchanger’in tüm mekanik parçalarını yeninden tasarlayan Autefa, bu sayede çalışma hızını 4 kat arttırarak, saatte 1.500 iğnelemeye ulaştı.

Geliştirilen sistemi sayesinde 10 binden fazla iğne alabilen yüksek kapasiteli iğne yatağı sayesinde Otomatik İğne Değiştirici 2.0, 2.000 mm x 400 mm ulaşan eni ile Variliptic tahrik sistemi sayesinde yüksek hızlara çıkabiliyor. Üzerinde bulunan 7 iğneleme bandı sayesinde tüm üreticilerin bantlarına uyum sağlayabilen Automatic Needle Exchanger, üreticilerin isteğine göre daha farklı ölçülerde de üretilebiliyor.

Akıllı Sistem

Automatic Needle Exchanger, iğne yoğunluğu, tasarımı ve tipinde kısıtlama olmadan bant üzerindeki iğnelerin tamamında veya işletmecinin tanımladığı alanlarda iğne değişimini otomatik olarak gerçekleştiriyor.  Ayrıca makine üzerinde bulunan akıllı sistem sayesinde kırılmış veya zarar görmüş iğneleri tespit edip değişimlerini de sağlayan Automatic Needle Exchanger, üretim prosesine ait tüm bilgileri veri tabanında depolayarak, üretimde oluşan hataların giderilmesini sağlıyor.

İşletmelerin iğne tezgahı ile iğne bantlarının detaylı kullanıcı profilleri yaratmasına da olanak sağlayan Automatic Needle Exchanger, bu sayede bu iğne değiştirme aralıklarının optimize edilmesini ve iğne masraflarının azaltılmasını da sağlıyor.

Automatic Needle Exchanger 2.0’ın Techtextil’de karşılaştığı yoğun ilgi üzerine konuşan Autefa Solutions CEO’su Dr Stephan Schlichter, sergiledikleri makinenin tamamen yenilendiğini belirterek, “İleri üretkenlik sağlayan makinemiz fuar süresince yoğun ilgi gördü” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.