Archroma ‘Yeşil Fabrika’ Olarak Sınıflandırıldı

Archroma, Çin’in Tianjin kentindeki iştirakinin yetkililer tarafından ‘Yeşil Fabrika’ kategorisinde sınıflandırıldığını duyurdu.

  24 Nisan 2020 17:45 Cuma
Archroma ‘Yeşil Fabrika’ Olarak Sınıflandırıldı
Sürdürülebilir çözümlere yönelik renklendirme tekniği ve özel kimyasallar alanında dünya lideri olan Archroma, Çin’in Tianjin kentindeki iştirakinin Tianjin Sanayi ve Bilgi Teknolojisi Bürosu Tianjin yetkilileri tarafından ‘Yeşil Fabrika’ olarak listelendiğini duyurdu.  ‘Yeşil Fabrika’ listesi, tesis yoğunluğu, üretim temizliği, enerji tüketimi verimliliği, hammadde geri dönüşümü, çevresel etki, ekolojik ürün dengesinin korunması ve çevre koruma gibi alanlarda 92 göstergenin ışığında kapsamlı bir şekilde değerlendirilen ve sıralanan 56 şirketi içeriyor.

Bağımsız Olarak ISO 9001 Sertifikasına Sahip
Tianjin’deki üretim sahası, Archroma Yönetim Sistemine tamamen entegre edilmiş ve bağımsız olarak ISO 9001 sertifikasına sahip. Bu farklılık, Archroma tarafından Tianjin’de sürdürülebilir operasyonları daha da teşvik etmek için önceki girişimlerin uzun bir listesine ekleniyor. Örnek olarak 2017’de düşük emisyon teknolojisine sahip tesis kazanlarının yükseltilmesi, 2018’de yerel endüstri parkı tarafından verilen ‘güvenli işletme’ ödülü ve atık su arıtımı için gelişmiş ozon oksidasyon teknolojisine yapılan yatırım verilebilir. Archroma’nın Çin Operasyon Müdürü Rongwen Wang ise bu durumu göz önünde bulundurduklarının altını çizerek, “Çin’de atıkların azaltılmasına, su ve enerjinin korunmasına odaklanan ekolojik açıdan gelişmiş üretim operasyonunu etkili bir şekilde yürütmek için sürekli olarak büyük çaba harcıyoruz. Bu nedenle, Tianjin Sanayi ve Bilgi Teknolojisi Bürosu tarafından ‘Yeşil Fabrika’ olarak listelenmekten son derece minnettarlık ve büyük gurur duyuyoruz.” dedi.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.