2Impact FX İle Daha İyi İplik Kalitesi

Hava kanalı optimize edilen 2Impact FX, sabit kompakt güç ile düşük maliyetli üretim ve verimliliğin yanında kendi kendini de temizleyebiliyor

  09 Aralık 2014 09:19 Salı
2Impact FX İle Daha İyi İplik Kalitesi

Ring ve rotor iplikçilik alanında yenilikçi çözümler sunan Saurer Schlafhorst aerodinamik açıdan iyileştirilmiş ikinci nesil kompakt iplik eğirme teknolojisi 2Impact FX ünitesi ile tekstil sektöründe yeni bir dönem başlatıyor. Zinser 351 için geliştirilen yeni kompakt iplik eğirme ünitesinde, işlev özelliklerini ve randımanı iyileştirmek için hava kanalı optimize edildi. 2Impact FX, sabit kompakt güç ile düşük maliyetli üretim ve verimlilik sağlıyor.

Daha Az Kirlenme

2Impact FX’e eklenen türbülanssız hava akımı sağlayan yeni hava kanalı sayesinde, açıktan hava akımı sağlandığı için ek makinelerden meydana gelen kirlenme eğilimini ortadan kalkıyor. Ayrıca kendini temizleyen kompakt apronda bulunan eğik konumlandırılmış oval delikler sayesinde apronun kullanım ömrünü uzatan 2Impact FX, geliştirilen sistem sayesinde hava iletim sistemlerinin eğirme prosesi sırasında elyaf partikülleri ile tıkanması nedeni ile oluşan kompakt güç kaybını ortadan kaldırdı. Bu sayede oluşan gizli kalite kaybının da önüne geçebilen 2Impact FX’te maliyeti arttıran ve zaman kaybına sebep olan temizlik periyotları en aza indirildi.

Daha İyi İplik Kalitesi

Kendi kendini temizleyen sistemi sayesinde istenilen iplik kalitesine ulaşılmasını sağlayan 2Impact FX’te elyaf atıkları ve diğer kir partikülleri, kompakt kayışının dönüş noktasındaki hava deliklerinden dışarı atılıyor. Kompakt ünitesinin hava iletim kanalları iplik eğirme sürecinin tamamı boyunca açık kalmak sureti ile vakumun sabit kalması sağlanıyor. Delikleri elyaf ile dolup tıkanan Eeek tamburla ile çalışan diğer makinelere göre vakum kaybı yaşamayan 2Impact FX, üretimin her aşamasında aynı güçle çalışabiliyor.

Diğer sistemlerden farklı olarak 2Impact FX, iplik kopuş vakumundan bağımsız olarak çalışan, kendine ait kontrollü bir vakum ünitesine sahip olması sayesinde kompakt güç, iplik kopuş vakumu tarafından eksilmiyor. EasySpin Dokumatik Ekran tarafından bir kez ayarlanmasının yeterli olduğu vakum değeri, vakum sensörlü kontrol sistemi ve bağımsız, frekans kontrollü istenilen efektif değerin kalıcı olmasını sağlıyor. Her iğde aynı yapı parçalarının kullanıldığı 2Impact FX’te parçalar makine boyuna göre farklılıklar göstermiyor ve parça değişimi sırasında oluşabilecek aksiliklerin de önüne geçiyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.