Wacker Polimerleri Dispersiyonlar İçin Fiyatlarını Arttırdı

VINNAPAS® ve VINNOL® marka dispersiyonlar yapıştırıcılar, inşaat, nonwoven, boya ve kaplamalardan kâğıt, halı ve tekstile kadar sanayinin çeşitli kollarında uygulanabiliyor.

  19 Nisan 2014 09:20 Cumartesi
Wacker Polimerleri Dispersiyonlar İçin Fiyatlarını Arttırdı

Wacker Polymers (Wacker Polimerleri) Amerika’da VINNAPAS® vinil asetat-etilen ve VINNOL® etilen-vinil klorür-esaslı kopolimer dispersiyonlarının fiyatlarını arttırdı. 15 Şubat itibariyle uygulamaya giren yeni fiyat tarifesinde artış pound başına yüzde 5 oranında veya müşteri ile olan anlaşmanın izin verdiği ölçülerde gerçekleşti.

Günümüzde halı, yapıştırıcı, mimari kaplama ve nonwoven endüstrilerindeki birçok uygulamada vazgeçilmez bileşenler olan VAE kopolimer dispersiyonlarının geliştirilmesinde pazar lideri ve itici güç olan Wacker, artışın nedeni olarak sürekli artan hammadde fiyatları gösterildi. Wacker Polimerleri, fiyat ayarlamalarını, müşterilerine geniş bir yelpazede yenilikçi ve kaliteli ürünler ve ileri teknik, satış ve müşteri desteği sağlamak için yaptıklarını duyurdu.

Wacker, yıllık 4,63 milyar euro cirosu ile araştırmaya çok önem veren, dünyanın önde gelen kimya şirketlerinden bir olma özelliği taşıyor. Şirket, farklı endüstri sektörleri için silikonlar, bağlayıcılar ve polimer aditiflerden, biyoteknolojik üretilen farmakolojik etken maddelere ve solar uygulamalar ve yarı iletkenler için saf silisyuma kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesine sahip. 1938’den beri poli(vinil asetat ) dispersiyonları üretmekte olan Wacker 1960’da vinil asetat etilen (VAE) polimer dispersiyonlarının geliştirilmesine öncülük etti. Günümüzde Wacker halı, yapıştırıcı, mimari kaplama ve nonwoven endüstrilerindeki birçok uygulamada vazgeçilmez bileşenler olan VAE kopolimer dispersiyonlarının geliştirilmesinde pazar lideri ve itici güç olarak faaliyetlerine devam ediyor.

VINNAPAS® ve VINNOL® marka dispersiyonlar yapıştırıcılar, inşaat, nonwoven, boya ve kaplamalardan kâğıt, halı ve tekstile kadar sanayinin çeşitli kollarında uygulanabiliyor. Wacker, VINNAPAS® markasıyla beş ayrı üretim yerinde (Burghausen ve Köln - Almanya, Calvert City - ABD, Ulsan - Güney Kore ve Nanjing – Çin) dispersiyonları üretmektedir. Müşterilerine global anlamda 22 teknik merkezi ile destek veren Wacker, halı müşterilerine özel Burghausen’deki en son teknolojiye sahip halı laboratuvarı ile hizmetlerine devam ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.