USTER'den Tekstil Teknoloji Departmanına Yeni Atama

Uster Teknoloji’nin Tekstil Teknoloji Departmanına, Tekstil Endüstrisi Uzmanı Oswald Baldischwieler atandı.

  22 Nisan 2020 15:56 Çarşamba
USTER'den Tekstil Teknoloji Departmanına Yeni Atama

Müşteriler için katma değerli hizmetlere odaklanacak olan Tekstil endüstrisi uzmanı Oswald Baldischwieler, kariyeri boyunca bir dizi üst düzey görevde bulunarak; çalışmalarını tekstil endüstrisinin geliştirilmesi ve tanıtımına yönelik yaptığı çalışmalarla biliniyor.

Deneyimli bir tekstil teknolojisti olan Baldischwieler, Alman tekstil üreticisi Lauffenmühle'de Tesis Müdürü ve İplik Eğriltme Fabrikası Hermann Bühler'de Teknik Direktör ve Genel Müdür olarak çalıştıktan sonra Baldischwieler, 2017 yılında Uster Teknolojiye katıldı.

“Baldischwieler Kadar Deneyimli Biriyle Çalışmak Eşsiz Bir Fırsat”

Hat-içi Proses Kontrol Ürün Müdürü olarak USTER portföyünün büyük bir kısmından sorumlu olan Baldischwieler yeni görevine ilişkin, “Son üç yıl, Uster Technologies'i bir şirket olarak daha yakından tanıyabilmek, sistemlere ve çözümlere daha aşina olmak ve aynı zamanda muazzam bilgi birikimi ve hizmet kapasitesini takdir etmek açısından benim için büyük bir fırsat oldu.’’ İfadelerini kullandı.

Uster Technologies CEO'su Thomas Nasiou da Baldischwieler’in atamasına ilişkin, “USTER için Oswald Baldischwieler kadar deneyimli biriyle Tekstil Teknolojisi Başkanı olarak çalışmak büyük bir zevk ve eşsiz bir fırsat. Tekstil Teknolojimiz USTER'in temel bir öğesidir. Aynı zamanda burası, tüm tekstil bilgi birikimimizin ulaştığı nokta ve müşterilerimizin takdirle karşıladıkları özel destek aldıkları yerdir.” ifadelerini kullandı.

Müşteri Hizmetleri ve Destek

“İş tanımı sadece büyük yenilikçi ürünler geliştirilmesiyle sınırlandırılmış değil. Müşterilerimizin bunları her gün etkili ve verimli bir şekilde kullanmayı öğrendiklerinden de emin olmalıyız.’’ felsefesiyle çalışmalarını yürüten firma, müşterilerine ve ortaklarına çok çeşitli tekstil hizmetleri ve desteği sunmasıyla dikkat çekmektedir. Aynı zamanda USTER® STATISTICS ile de dünya çapında rekabet stratejisi, laboratuvar test hizmetleri ve tekstil eğitim ve danışmanlık programları vermektedir. 50’den fazla tekstil mühendisinden oluşan dünya çapında bir ekibe sahip olan firma, 200’den fazla servis mühendisiyle 75 ülkede 4 bin 500 müşterisine destek sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.