Tatham Medikal Teknolojileri Tasarruf Sağlıyor

Tekstil üretim sürecine dönük sürücü kontrol sistemleri tedarik eden Tatham, Brezilya’da yapılacak olan Techotextile Fuarında, medikal sektörüne getirdiği yenilikleri sunacak.

  28 Mart 2013 17:27 Perşembe
Tatham Medikal Teknolojileri Tasarruf Sağlıyor

Tatham nonwoven medikal endüstrisindeki son yenilikleriyle 15-18 Nisan 2013’te yapılacak olan Tecnotextile Brezilya'da yer alacak. İngiltere Pavilyonunda ürünlerini sergileyecek olan firma, A07 standında müşterileriyle buluşacak. Pamuklu, sentetik ve aljinat liflerden üretilen medikal ürünlerin imalatı konusundaki çalışmalarıyla fuarda yer alacak olan firmanın ürünleri, uluslararası araştırma kuruluşları arasında yer alan FDA tarafından da onaylandı. Müşterilerin ihtiyacına göre makina imalatı yapan firma, 1500/2500 mm genişliğinde çırçır ve iğneleme tezgahları üretimi ile tekstil endüstrisine tam üretim hatları sunuyor. AR-GE çalışmalarıyla sürekli yeni teknolojiler geliştiren firma araştırma ve eğitim faaliyetleri için, 300mm/1000mm aralıklarında iğneleme tezgahları üretiyor.

Tekstil üretim süreçlerine yeni teknoloji sürücü kontrol sistemleri tedarik ederek, firmaların enerji maliyetlerini düşürmesine yardımcı olan İngiliz firması Tatham, küresel pazarda yer alan her model çırçır makinelerine uygun sistemler geliştiriyor. Tatham ayrıca, endüstriye getirdiği yenilikler sayesinde üreticileri fazla enerji tüketiminden koruyor. Tekstil makinelerine sürücü sitemleri üreten firma sektöre getirdiği son teknoloji sürücü kontrol sistemleri sayesinde üreticilerin enerji maliyetlerini yüzde 50’lere varan oranlarda düşürüyor. Geniş bir ürün yelpazesine sahip Tatham, üretim hatlarında sürekli olarak yüksek ve sabit hızda çalışan motorları geliştirdiği hız sürücü sistemlerinin yardımıyla operasyon sırasında sadece ihtiyaç duyulan kadar hız ve enerji tüketilmesine yardımcı oluyor.

Özellikle çırçır makineleri(carding machines), çapraz sericiler(crosslappers), iğne tezgah(needlelooms), eğirme(spinning) ve bükme kasnakları (twisting frame) için tasarlanmış TS model hız sürücüleri üreticiler tarafından tercih edilen teknolojiler arasında yer alıyor. Tatham’ın ürün gamında aynı zamanda medikal elyaf ekipmanları, yün iplik çırçır makinaları iyileştirilmesi, tekstil mühendisliği ve yedek parça servisleri bulunuyor.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.