SVS’nin Brückner Seçimi

2018 yılında kurulan tekstil üreticisi SVS, Almanya merkezli tekstil makine üretici Brückner’in kaplama ünitesini satın alma kararı verdi.

  19 Mart 2019 00:00 Salı
SVS’nin Brückner Seçimi

Teknik tekstiller için çok amaçlı kaplama hattı Brückner’den sipariş edildi ​​ve 2018 yılının başından beri Güneydeki Coimbatore City'den 70 km uzaklıktaki bir tekstil kasabası olan Udumalpet'teki Sri Venkatalakshmi Spinners (P) Ltd.'de (SVS) faaliyet gösteriyor. 1980 yılında Hindistan’da kurulmuş olan SVS, temel olarak farklı kalitedeki ipliklerin eğrilmesi, dokuma, yuvarlak örgü ve çözgü örgülerinde çeşitli tipte kumaşların imalatı ve çok modern bir kaplama hattına sahip çeşitli kaplamalı malzemelerin ve teknik tekstillerin imalatına odaklanmakta.

SVS, şebekeye bağlı rüzgar değirmeni aracılığıyla kendi elektrik gücünü üreterek çevresel sürdürülebilirlik çabalarını sürdürmeye çalışıyor ve şu anda büyük ölçekli bir LT fotovoltaik jeneratör üretimi projesi üzerinde çalışmalar yürütüyor. Bugün, teknolojik ortamdaki değişimi ve kabiliyetlerini dikkatlice değerlendirdikten sonra SVS, teknik tekstil ürünlerinin entegre katma değerli üreticisi olmak için dünya çapında çok modern bir kaplama altyapısı kurdu. Çeşitli uygulamalar için katma değerli teknik tekstil ürünleri geliştirmek için iplik eğirme, kumaş altyapısı ve bilgi tabanından yararlanmak istiyorlar.

1552985717_bruckner-1.jpg

SVS’nin Brückner Kaplama Hattı Seçimi

Teknik, ürün geliştirme ve pazarlama aktivitelerine önem veren Bay Gopinath Bala, güçlü ve deneyimli bir yönetim ekibiyle birlikte şirketi yönlendiriyor. Tekstil Teknolojisi, Polimer bilimi ve İşletme alanında çeşitli üniversite derecelerine sahip ve ABD'de Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA) ve Savunma Bakanlığı (DOD-DARPA) ‘nda birkaç sene hizmet vermiş. Bala, Brückner ile işbirliği için SVS'nin seçimini şöyle açıklıyor; “Brückner, teknik tekstillere adapte oldu ve Avrupa’da teknik tekstiller üzerine girişimlerine başladığında sektöre makine tedarik etmeye başladı. SAF, Teknik Tekstillere yönelen yeni bir şirket, bizi destekleyecek çeşitli ürün ve süreçlerde güçlü bir bilgi ortağına sahip olmak, Brückner ile ortak olmayı seçmemizin ana sebebiydi. Ayrıca, Brückner’ın ekipmanı çok yüksek kalitede, hassas bir şekilde tasarlanmış, az bakım gerektiren ve en düşük enerji seviyelerini tüketiyor.”dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.