Picanol, Rapier Dokumaya Yeni Bir Soluk Getirecek

Picanol, ITMA Milano öncesi yeni rapierli dokuma makinesi Optimax-i ve havlu kumaşlar için geliştirdiği Terry Max-i’yi tanıttı.

  19 Ekim 2015 09:31 Pazartesi
Picanol, Rapier Dokumaya Yeni Bir Soluk Getirecek

Teknik kumaşların dokunması alanında yeni çözümler sunan Picanol, yeni rapier teknolojilerini gerçekleştirdiği etkinlikte tanıttı. 25 ülkeden yaklaşık 300 sektör temsilcisinin katıldığı etkinlikte Picanol, ITMA Milano’da tanıtacağı yeni rapierli dokuma makinesi Optimax-i tanıttı. Ayrıca, Picanol’un etkinliğinde ilk kez rapier formatında, havlu kumaşlar için geliştirilen rapierli Terry Max-i büyük ilgi gördü.

Optimax-i ile Düşük Enerji Tüketimi

Tanıtım toplantısında açıklama yapan Picanol Satış, Pazarlama ve Hizmetler’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Johan Verstaete, “Geçtiğimiz günlerde yeni rapier teknolojilerimizi birçok Avrupalı müşterimize tanıtma şansı bulmak bizim için bir zevkti. Müşterilerimizin yeni rapier tekliflerimize yönelik yoğun ilgisine dayanarak ITMA Milano’dan önce bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Dünyadaki en hızlı endüstriyel rapierli dokuma makinesi olan yeni Optimax-i ile rapier endüstrisinde yeni bir ölçüt belirledik. Yenilikçi tasarımı sayesinde OptiMax-i, en düşük enerji tüketimiyle piyasadaki en çok yönlü ve kullanıcı dostu makinedir. Çok sayıda kumaş türüne uyarlanabilmesi, dokumacıların piyasa gereksinimlerindeki değişimlere cevap verirken oldukça esnek olmasını sağlamaktadır” dedi.

Birlikte Büyüyelim

Sözlerine “Picanol’de müşterilerimizin büyümesine yardım edebileceğimize inandığımızdan “Birlikte Büyüyelim” sloganına uygun davranıyoruz. Bunu geçmişte de yaptık, gelecekte yapmaya devam etmeye de kararlıyız. Dokumacıların düşünülebilir her tür kumaşı oluşturmasını sağlayacak çok çeşitli makine ve hizmetler sunuyoruz. Büyüme iş yapmanın temeli olduğundan makinelerimizi daha enerji tasarruflu, daha çok yönlü, daha kullanıcı dostu ve daha kolay kurulumlu hale getirmeye çalışıyoruz. ITMA Milano yaklaştıkça daha fazla teknolojik yeniliğimizi sunacağız” diye devam eden Verstaete, Picanol’un hali hazırda dünya çapında yaklaşık 2600 dokuma fabrikasında 175 binden fazla dokuma makinesinin çalıştığını söyledi.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.