Oerlikon, Innovatec için Melt-Blown Hattı Kuracak

Innovatec GmbH ve Oerlikon Nonwoven iki yeni Melt-Blown üretim hattı kurulması için el sıkıştı.

  20 Temmuz 2020 07:30 Pazartesi
Oerlikon, Innovatec için Melt-Blown Hattı Kuracak

Küresel nonwoven üreticilerinden Innovatec GmbH, melt-blown için iki yeni üretim hattı kurulması için Oerlikon Nonwoven ile el sıkıştı.

Oerlikon Nonwoven Başkanı Rainer Straub, "Bu projeye en başından beri dahil olmaktan ve Innovatec gibi önemli bir nonwoven üreticisini melt-blown teknolojimizle aktif olarak desteklemekten gurur duyuyoruz" dedi.

“Bağımlılığı Azaltmak İstiyoruz”

Innovatec GmbH’den Peter Altmaier ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Almanya'daki koruyucu ekipmanların üretim kapasitelerini önemli ölçüde arttırmak ve böylece ithalata olan bağımlılığı efektif bir şekilde azaltmak istiyoruz. Uzun vadeli hedefimiz, bütünlükçü değer zincirini makineden filtre keçesine ve koruyucu maskelere kadar kapsamlandırmak. Innovatec GmbH'nin bu yatırımı bize yılda 4 bin ton daha dokusuz yüzey kumaş üretim hedefimize önemli ölçüde yaklaştırdı.” ifadelerini kullandı.

Siparişler 2021 Yılına Kadar Teslim Edilecek

Oerlikon Nonwoven Başkanı Rainer Straub, “Cazip bir üretim boru hattı siparişi sayesinde zaten 2021'e kararlılıkla ilerliyoruz. Sipariş alımımız şu anda üst taban çift haneli milyon Euro aralığında. Teslim süre ayarlamalarını mümkün olduğunca tamamladık.” dedi.

Oerlikon Melt-Blown Teknolojisi

Oerlikon Nonwoven melt-blown teknolojisi, piyasada plastik liflerden yüksek ayıraçlı filtre parçalarını üretmenin teknik olarak en verimli yöntemi olarak kabul edilmektedir. Avrupa'da bugüne kadar mevcut olan koruyucu maske kapasitelerinin çoğu Oerlikon Nonwoven makinelerinde ve ekipmanlarında üretilmektedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.