Oerlikon Barmag’dan Özelleştirilmiş Pompalar

Oerlikon Barmag Moskova Polyurethanex ticaret fuarında, GM ve GA serilerini, çeşitli uygulamalar için karşılık gelen bileşenlerle birlikte ziyaterçilerin beğenisine sundu.

  06 Mayıs 2021 11:51 Perşembe
Oerlikon Barmag’dan Özelleştirilmiş Pompalar

Poliüretan (PUR) modern yaşamın her geçen gün daha fazla alanına hakim - otomobiller, mobilyalar, ayakkabılar, tıbbi teknoloji ve ambalaj. Bununla birlikte, işleme son derece karmaşıktır ve ilgili uygulamalar için özel çözümler gerektirir. Burada, Oerlikon Barmag hassas ölçüm pompaları, kimya endüstrisinin yüksek taleplerini karşılar son derece doğru ölçümden, daha yüksek dayanıklılığa ve üstün verime kadar. 30 Mart - 01 Nisan 2021 tarihleri ​​arasında Moskova'da düzenlenen Polyurethanex ticaret fuarında ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Sıvı köpük olarak, araba koltuklarında, mobilya döşemelerinde ve ayakkabılarda PUR ve katı formunda köpük olarak, binalar ve soğutma üniteleri için yalıtım malzemelerinde uygulanır. Araç üreticileri bunu kompozit bileşenler üretmek için kullanırken, hemen hemen her endüstri tampon elemanları, silindirler ve diğer birçok öğeyi oluşturmak için döküm PUR elastomerleri kullanır. Bu esnek malzeme büyük bir potansiyeli barındırır ve buna bağlı olarak endüstriyel rekabet dinamiktir: talep üzerine yüksek verimli, hızlı yanıt ve hepsinden önemlisi çevre dostu seri üretim için özel PUR işleme çözümleri vardır.

Zorlu uygulamalar için GM ve GA pompa serileri

Oerlikon Barmag, onlarca yıldır dişli ölçüm pompaları ile artan gereksinimleri karşılamaktadır. Moskova ticaret fuarında, Remscheid merkezli şirket, GM ve GA serilerini, en çeşitli uygulamalar için karşılık gelen bileşenlerle birlikte sunacak. Bu pompalar aynı zamanda kimya, plastik ve boya ve cila endüstrilerindeki en zorlu prosesleri güvenilir bir şekilde yönetir. Daha doğru ölçüm yapılmasını sağlayan taşıma ortamının düşük titreşimli beslenmesi ile karakterize edilirler.

Yetersiz yağlamaya rağmen yüksek hızlı pompalama

Buradaki en büyük zorluklardan biri, zayıf yağlayıcı ve aşındırıcı ortamların yüksek doğrulukta ölçülmesidir. Yüksek hızlı dozajlama pompası özellikle bunun için geliştirildi: Endüstriyel ve kimyasal uygulama pompalarından sorumlu satış uzmanı Thorsten Wagener “Her şeyden önce agresif asitlere odaklanan kimyasal üretim süreçlerinde faydalıdır”.

Bu yüksek hızlı pompanın ana avantajı güvenlikli ürün alanıdır. Bu nedenle medyayla temas eden alan, dişlilerin etrafındaki alanla sınırlıdır. Bu, pompanın ömrünü önemli ölçüde uzatır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.