Nieper, Brueckner’in Terbiye Teknolojisini Seçti

Kadın giyim üzerine hizmet veren David Nieper Brueckner’in terbiye teknolojisine sahip modern bir boyahane kurdu.

  22 Nisan 2020 20:49 Çarşamba
Nieper, Brueckner’in Terbiye Teknolojisini Seçti

İngiltere merkezli lüks bayan giyim, triko ve gecelik üretimi yapan David Nieper tercihini Brueckner’den yana yaptı. İki şirket arasında terbiye teknolojisine sahip modern bir boyahane kurulumu için anlaşma sağlandı. David Nieper aynı zamanda boyama, apre ve dijital baskı süreçlerini üretim sürecine dahil etme kararı alarak yeni bir boyama, apre ve dijital baskı tesisinin kurulması için yeni bir üretim sahası da satın aldı.

6 Farklı Sıcaklık Kademesine Sahip

3 bölmeli bir ram çerçevesi olan bu teknoloji, küçük çaplı üretim çıktılarını yönetebilmek için tasarlandı. Alternatif ısıtma kaynağı planlaması özelliğiyle de her 1 buçuk metrede bir Brueckner’in bu sistemi 6 farklı sıcaklık kademesine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Her bir kumaşın gereksinimine göre; 6 farklı sıcaklık kademesinden ihtiyaç duyulan ısı derecesi seçilebiliyor. Bunun yanı sıra Brueckner tarafından geliştirilen bu üç bölmeli ramöz, yağlama gerektirmeyen dikey zincirlere sahip. Bu sayede bakım ihtiyaçlarının getirdiği maliyeti ve ürün israfını azaltıyor. Ram işlemi sonrası parlak kumaş ve renk derinliği sağlaması için bünyesinde dijital yazıcıların olduğu yeni bir mürekkep püskürtmeli baskı da departmana entegre edilecek. Baskı işlemi sonrası bu kumaşlar, Brueckner kauçuk kayış/keçe kayış sıkıştırma aralığında sıkılaştırılacak.

Bu sistem, dokuma kumaşların işlenebilmesini sağlarken aynı zamanda ince pamuk, viskon, lyocell ve elastan ile harmanlanmış çok hassas lifler içeren örme kumaşlar da sunmaktadır. Bu kauçuk kayış sıkıştırma ünitesini takip eden keçe kayış kalenderi kumaşlara güzel bir görünüm kazandırırken kumaşın daha iyi örülmesini de sağlamaktadır.

“Brueckner'e Meydan Okuduk”

David Nieper Genel Müdürü Christoper Nieper Brueckner’le yapılan anlaşmaya ilişkin, “Bu, işimiz için heyecan verici bir fırsat. Brueckner ile ortak çalışmak demek, David Nieper’i pamuklu kapak üzerine dijital baskı yapan İngiltere'de ilk moda üreticisi yapacak ve aynı zamanda yeni teknolojiden yararlanabilmek anlamına geliyor. Dijital baskı fabrikası, firmamızın sürdürülebilir üretime yaptığı en son ve en büyük yatırımdır. Brueckner'e, sürdürülebilir tekstil üretimine olan bağlılığımızı korurken bize üstün kalite sunacak bir sistem sunması için meydan okuduk. ” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.