Monforts Techtextil’de Son Yeniliklerini Tanıttı

Techtextil 2015 fuarında teknik tekstiller ve nonwoven sektörleri için geliştirdiği kaplama ve terbiye çözümlerini sunan Monforts, Montex Allround modüler kaplama başını öne çıkardı

  20 Mayıs 2015 09:11 Çarşamba
Monforts Techtextil’de Son Yeniliklerini Tanıttı

Monforts, 4-7 Mayıs tarihleri arasında teknik tekstilleri sektörünü buluşturacak olan Techtextil fuarında, son dönemde tanıttığı Montex Allround modüler kaplama başı dahil olmak üzere, teknik tekstiller ve nonwoven sektörü için geliştirdiği kaplama ve terbiye çözümlerini sundu.

Monforts Montex Allround ile esnek üretim teknolojileri ile geniş çaplı üretim yapmak isteyen üreticiler için bu modüler, değiştirilebilir kaplama sistemini geliştirdi. Patentli Montex Allround, müşterilerine teknik tekstil kaplamalarında esnekliği ile avantajlar sunmasının yanında, modüler kaplama başı, ünitenin yanında özel tasarlanmış şasi ile kolayca ve hızlı bir şekilde değiştirilebilme özelliğine sahip. Bu sayede hem makinanın farklı uygulamalara adapte olmasını hem de kafanın makine dışında kolayca temizlenmesini sağlanabiliyor.

Gerilimsiz Kaplama

Montex Allround’da elastiki, gravür ve rotasyon baskı için uygun bıçak ve slot kalıp kaplama modülleri ile toz dağıtma püskürtme için özel modeller de bulunuyor. Kumaşların organiklerle işlem gördüğü veya toksit çözücülerin kullanıldığı durumlarda ünite özel bir kasa ile kapatılabiliyor. Seçilen kaplama kafası ile birlikte bir yayılma ünite ve bir çekme aygıtı içeren Montex Allround, alt katmanın gerilimsiz kaplanmasını sağlıyor. Büyük ölçüde azaltılmış ağ yolu ve kurutucuya girmeden önce çok kısa ‘açık’ kaplama süresi ile kirlenme önemli ölçüde engelleniyor.

Kaplama başı ve stenter beslemesi arasında mümkün olan en kısa mesafe ile yüksek kaliteli kaplama sonuçları elde edilen Montex Allround’un yanı sıra Techtextil 2015’te Monforts ayrıca teknik tekstiller ve nonwovenlar alanındaki en gelişmiş kaplama ve terbiye çözümlerini ziyaretçilerin ilgisine sundu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.