Lacom, Holtmelt’te Standartları Değiştiriyor

Apre ve laminasyon alanında teknolojik çözümler sunan Lacom, geliştirdiği Hotmelt MRC 4200/5200 kaplama ve laminasyon makinesi ile tekstil sektörünün hizmetinde

  28 Kasım 2014 09:15 Cuma
Lacom, Holtmelt’te Standartları Değiştiriyor

Apreleme ve laminasyon makinesi üretiminde öncü firmalardan olan Lacom, Hotmelt MRC 4200/5200 kaplama ve laminasyon makinesi ile tekstil döşeme alanındaki yerini sağlamlaştırıyor. Apre ve laminasyon alanında teknolojik çözümler sunan Lacom,  otomotiv, hazır giyim, membran filmli spor giyim, medikal, koruyucu giysiler, askeri giysiler, döşeme, filmle veya kumaşla kaplama yapılmış ve aprelenmiş nonwovenlar, her çeşit sünger ve diğer teknik tekstiller gibi birçok tekstil uygulamasında yönelik makineler üretiyor.

Lacom, geliştirildiği Hotmelt MRC 4200/5200 ile hat, tüfte döşeme ve suni çim gibi geniş bir yelpazede malzemeyi işleyebiliyor. 5.200 milimetreye kadar olan çalışma genişliği, çevreye uyumlu yapısı ve düşük maliyetli döşeme proseslerine yönelik yapısı ile MRC 4200/5200, termoplastik ve reaktif holtmeltlere uygulanma yapılması ile öne çıkıyor.

Dakikada 20 metre çalışma hızını sunarken metrekarede 3000 grama kadar ağırlıkta uygulamayı işleyebilen MRC 4200/5200’de geliştirilen holtmelt teknolojisi sayesinde döşeme ürünlerinin çözücü ve su olmadan kaplama yapılabilmesini mümkün kılıyor. Aynı zamanda kurutma kanalı gerekli olmadığından, yüzde 80’e kadar daha az alana ihtiyaç duyan MRC 4200/5200, yüzde 30’a varan enerji tasarrufu da sağlıyor.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.