Kompozit Tekstil Halı Alanında Devrim: Kinetex

J.J. Flooring Group'un yeni ürünü Kinetex; ticari yumuşak zemin kaplama sektöründe yüksek dayanıklılığı ile dikkat çekiyor

  15 Aralık 2014 09:19 Pazartesi
Kompozit Tekstil Halı Alanında Devrim: Kinetex

Yer kaplama sektörünün önde gelen firmalarında J.J. Flooring Group lekelenme, kirlenme ve aşınmaya karşı dayanıklı kompozit tekstil zemin kaplama ürünü Kinetex’i tanıttı. Polyester ipliklerden örgü dokuma tekniği ile oluşturulan tekstil yüzeyin, polyester keçe bir sırtlığa ısıl kaynaklama yöntemi ile kaynaklanarak kompozit hale getirilmesi ile üretilen Kinetex, yumuşak zeminlerin; konfor, ses yalıtımı, estetik değer gibi birçok özelliğini, özel üretim tekniği sayesinde, sert zeminlerin dayanıklılık, kir tutmama, kolay temizlenebilirlik gibi yüksek performans özellikleri ile birleştiren yenilikçi bir ürün.

2 farklı yüzey dokusu ve 24 farklı desen ve renk alternatifi ile üretilen Kinetex, ofisler, hastaneler, banka şubeleri, mağazalar, fitness salonları, eğitim kurumları, gösteri merkezleri ve sinemalar gibi yoğun insan trafiğinin olduğu mekanlar için geliştirildi. Tamamen geri dönüştürülebilir olan Kinetex aynı zamanda dünyanın en iyi 10 yeşil yapı malzemesinden biri olarak seçildi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.