İplik Kontaminasyon Kontrolü İçin Yeni İşbirliği

Loepfe Brothers Ltd. ve Loptex SRL, iplik fabrikaları için kalites ve üretkenliğini daha da iyileştirmeyi hedefleyen seçkin bir stratejik işbirliğini duyurdu.

  22 Nisan 2021 09:23 Perşembe
İplik Kontaminasyon Kontrolü İçin Yeni İşbirliği

Loepfe’nin YarnMaster Prisma ve YarnMaster Zenit + iplik temizleyicilerini Loptex Exa ve Centra sorters (sınıflandırıcılarla) bir araya getiriyor.

Bu entegre teklif, üretimin ilk aşamalarında kontaminasyonu ortadan kaldırmanın avantajlarını, sarım safhasında hattın ilerleyen kısımlarında ipliğin ekstra inceltilmesiyle  birleştirir. İplik fabrikaları için net sonuç, daha az telef, daha fazla makine verimliliği ve daha az enerji tüketimi iken en yüksek kalitede ipliklerin üretilmesidir.

Loptex CEO'su Renato Gerletti yeni işbirliği için şunları söyledi: “Müşterilerimiz için hem Loptex hem de Loepfe ürünlerinin güçlü yönlerine dayanan bu işbirliğini memnuniyetle karşılıyoruz. İki şirketimizin yaklaşımları arasında pek çok sinerji var, bunlardan en önemlisi, her yerdeki iplikhaneler için mükemmel sonuçlar sağlamak için en son teknolojiyi kullanmaya olan bağlılığımızdır. ”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.